Badmintonphoto

Flere tidlige titanopgør venter til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR

25-09-2018 14:27 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
Brikkerne i programmet til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR er nu spredt ud, og der er blot tre uger til, at verdenseliten skal lægge puslespillet. Allerede fra dag ét er der lagt i kakkelovnen til en række brag.  

BWF har netop offentliggjort lodtrækningen til
 DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR, og kampprogrammet til turneringen er således lagt.

På herresinglesiden kan vi forvente at se flere danske udfordringer tidligt i turneringen, der ikke desto mindre kan blive til overraskelser. 

Allerede i første kamp render Hans-Kristian Solberg Vittinghus for eksempel ind i sidste års vinder af turneringen, Kidambi Srikanth, og tilsvarende får Rasmus Gemke fornøjelsen af ottendeseedede Kenta Nishimoto i sin første kamp.

I toppen af programmet finder vi Viktor Axelsen, som er seedet etter, og han kan omvendt glæde sig over ikke at rende ind hverken hans eller Kento Momotas China Open-overmand, Anthony Ginting, før en eventuel finale.

Læs også: Fire danske seedninger til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR.

Momota og Ginting mødes til gengæld i et vaskeægte titanopgør allerede i første kamp, som således bliver en gentagelse og mulig Momota-revanche af China Open-finalen.

Lykkes det Anders Antonsen at besejre Mark Caljouw i sin første kamp, får vi formentlig et rent dansk opgør at se mellem Antonsen og Axelsen i anden runde.

Få overblik over lodtrækningen til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR her.

Landets bedste damesingle, Mia Blichfeldt, får en hård nød at knække, når hun i sin første kamp møder den olympiske mester, Carolina Marin. 

På mixeddoublesiden er der til gengæld umiddelbart gode muligheder for, at sidste års danske debutantpar, Mathias Christiansen og Christinna Pedersen, klarer sig længere end første runde, som tilfældet var det i 2017. 

Når parret så langt, som deres femteseedning foreskriver, møder de de tredjeseedede indonesere, Liliyana Natsir/Tontowi Ahmad i kvartfinalen. 

Sværere bliver det efter alt at dømme for Sara Thygesen/Niclas Nøhr, der allerede i deres første kamp møder The Adcocks, engelske Gabrielle og Chris, der er kvartfinaleseedet i den legendariske turnering i Odense.

Køb billet til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR her! 

I herredouble står Mathias Boe/Carsten Mogensen i deres første kamp over for deres China Open-overmænd, hollænderne Jelle Maas/Robin Tabeling. 

Lykkes det danskerne at tage revanche, får de til gengæld deres sag for i en eventuel kvartfinale mod sidste års vindere, Liu Cheng/Zhang Nan. 

De nyslåede China Open-vindere Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen løber, hvis de fortsætter det blændende spil fra China Open, ind i Fajar Alfian/Muhammad Ardianto i anden runde.

Hvem end der kommer bedst ud af det eventuelle opgør, kommer med al sandsynlighed til at stå over for de andenseede Li Yunhui/Liu Yuchen i kvartfinalen. 

Som bekendt kan alting ske til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, og der er mildest talt mange stjernespillere om buddet til at tage titlen!

Vi glæder os i al fald til at se turneringen løbe af stablen og er overbeviste om, at dette års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR vil være spækket med blændende god og uforglemmelig topbadminton!

Klik her for at se billetpriser og for at købe billet til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR.


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?