Badmintonphoto

Nedtakt: Fem danske sejre, to overraskelser, en para-turnering

17-10-2018 22:48 |  Badminton.dk |  Lizette Knudsen & Jade Wittenkamp
På andendagen af DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR hev de rød-hvide spillere fem sejre i land. Det hollandske makkerpar Piek/Seinen leverede dagens store overraskelse, mens kinesiske Zhang Nan havde en turbulent eftermiddag i hallen.

Viktor Axelsen, den nok mest ventede herre i Odense Idrætshal, kom på banen med stor tiljubel og begejstring fra publikum. Han klarede opgaven som han skulle, og kunne gå fra banen med en sejr på 21-12, 21-19 over Kazumasa Sakai. Axelsen kan se frem til at møde Anders Antonsen efter, at han også vandt sin første kamp over Mark Caljouw med 21-18, 21-18.

- Det duer ikke med små udfald, så vil en spiller så god som Viktor få for mange nemme point, fortalte Anders Antonsen om kampen i morgen.


En anden hjemmebanefavorit kom også i gang i Odense i form af mixeddoublen Mathias Christiansen/Christinna Pedersen. De leverede underholdning til tilskuerne, og kunne glæde det fremmødte  publikum med en på 21-19, 21-17 over Wang Chi-Lin/Lee Chia Hsin. 

- Det var ikke en nem kamp i dag. Spillet var ikke det bedste hele vejen, men så var der i hvert fald god fight, sagde Christinna Pedersen. 

Se resten af interviewet med den danske mixeddouble her:

Den altid underholdningsværdige herredouble fra Indonesien Marcus Gideon/Kevin Sukamuljo mødte He Jiting/Tan Qiang, og kampen blev tættere end først forventet. De indonesiske verdensettere fik kamp til stregen, men trak alligevel det længste strå og hev sejren i land med 21-19, 22-20.

Dagens første kamp på bane 1 bød på noget af en overraskelse i mixeddouble, da den kinesiske stjerne Zhang Nan var på jagt efter titel nr. 4 ved DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR. Sammen med hans makker Li Yunhui tabte han sensationelt til indoneserne Debby Susanto/Ricky Karandasuwardi. 

- Det er lidt af en overraskelse for os, at vi slår Zhang Nan. Især fordi han er meget erfaren og en dygtig spiller, sagde Ricky Karandasuwardi.


Det hollandske doublepar Selena Piek/Cheryl Seinen leverede en kæmpe sensation, da parret bragede verdens nummer fem, Mayu Matsumoto/Wakana Nagahara, ud af banen. Europæerne vandt deres første kamp ved DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR i to sæt med cifrene 21-18 og 21-19. 

Både Selena Piek og Cheryl Seinen svinger til daglig ketcheren i Danmark i henholdsvis – Team Skælskær-Slagelse og Vendsyssel Badmintonklub. Det hollandske doublepar kan se frem til at møde Ni Ketut Mahadewi Istarani og Rizki Amelia Pradipta fra Indonesien i anden runde. 

I dag startede eventen VICTOR DENMARK JUNIOR 2018 presented by DANISA for syvende gang i træk, hvor mere end 1.028 unge badmintonspillere fra nær og fjern deltager i turneringen. Som bonus får de lov at komme ind og heppe på stjernerne i Odense Idrætshal.


For første gang nogensinde kunne Badminton Danmark åbne dørene op for VICTOR DENMARK PARA 2018 presented by DANISA. En international turnering for para-badmintonspillere, der viser, at det store event i Odense er for alle. 



 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?