Badminton Europe/Mark Phelan.

Første danske medalje i sigte ved Para EM 2018

01-11-2018 18:25 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
To danske sejre af fire mulige var, hvad det blev til torsdag til Para EM i Rodez, Frankrig. Og med en tosætstriumf i damedouble kan Simone Emilie Meyer Larsen nu øjne metal, vurderer Team Manager Nicolaj Knudsen.

To kampe havde danske Simone Emilie Meyer Larsen på sit torsdagsprogram til Para EM 2018. 

I SS 6-klassen stod hun i dag for først et nederlag i damesingle, men siden en triumf, som kan vise sig at blive altafgørende, når det kommer til medaljeuddelingen i weekenden. 

I damedouble lykkedes det nemlig Larsen i konstellation med sin russiske makker, Irina Borisova, at besejre polske Maria Bartusz og skotske Deidre Nagle med cifrene 21-19, 23-21.

Læs også: Billetsalget til EM for blandede hold 2019 begynder 6. november.

SS 6-klassen omfatter til mesterskaberne fire damedoubler i én gruppe, og dermed er der i lyset af dagens sejr gode chancer for at hive metal med hjem, forklarer Team Manager Nicolaj Knudsen. 

- Med sejren i to sæt i dag har Simone og makker i al fald gjort, hvad de kunne for at stå med det bedst mulige udgangspunkt. Simone spiller med en makker, som ikke har deltaget i turneringen før, men de får snakket rigtig godt sammen i dag og holder taktikken kampen igennem, siger Nicolaj Knudsen.

I den anden halvdel af gruppen er et engelsk par og et polsk par, og begge bliver ifølge Team Manageren en hård nød at knække. 

- Begge par ser rigtig stærke ud. Englænderne er klare favoritter, og de slog også polakkerne stort i dag. Omvendt ser jeg også polakkerne besejre de modstandere, som Simone og Irina vandt over i dag. Men som sagt står vi med det bedste udgangspunkt efter i dag, og så må vi se, hvad vi kan gøre i morgen, siger Nicolaj Knudsen. 

Læs også: Første sejr i hus: Rosengren jagter titelforsvar ved Para EM i Frankrig.

Også Cathrine Rosengren stod i dag model til en overordentlig sejr i damedouble i SU 5-kategorien. 

Den forsvarende mester i damesingle og hendes franske makker, Coraline Bergeron, udtværede kort sagt dagens modstandere med cifrene 21-5, 21-3. 

For den tredje danske dame, der deltager i mesterskaberne, Julie Thrane, bød torsdag desværre ikke på nogen sejr, selv om det blev tæt i dagens singlekamp, der endte 23-25, 13-21. 

Ikke desto mindre har Thrane stadig en chance for at lande sig en plads på EM-podiet, hvis hun lykkes med at sejre i sin single fredag og potentielt ende som toer i puljen. Det kræver dog, at hun leverer en skarp indsats mod andendseedede Zehra Baglar fra Tyrkiet. 

- Det er to meget tætte modstandere, så selvom hun møder den andenseedede damesingle, er en dansk sejr slet ikke urealistisk, siger Nicolaj Knudsen. 

- Men det kræver, at Julie løfter niveauet en lille smule fra i dag, hvor hun ellers spillede klogt, men havde problemer med at holde bolden inden for stregerne, siger han. 

Fredag venter desuden Cathrine Rosengren en kamp i damesingle, som tilsvarende kan garantere en medalje til Danmark. Chancerne skulle være gode i kampen, der står mod ukrainske Ivanna Redka, forklarer Nicolaj Knudsen.  

- Cathrine er klar favorit, og det er en kamp, hun skal vinde - men det er jeg også overbevist om, at hun gør, siger Nicolaj Knudsen. 

Du kan se alle hidtidige resultater ved Para EM 2018 i Rodez her. 



 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?