Badmintonphoto

UVM: - Er I vanvittige en vild dag

15-11-2018 09:32 |  Badminton.dk |  Jonas Kildegaard Rasmussen
Tredjedagen ved UVM i Canada blev en vild en af slagsen ifølge U19-landstræner Jesper Hovgaard. – Vi kan med rette føle os skuffede, glade og stolte, siger Hovgaard ovenpå hele 11 danske kampe.

Der var rigeligt at se til for Jesper Hovgaard og Rune Ulsing i går (onsdag, red.) ved UVM i Canada. De to trænere kom gennem hele følelsesregistret fra 9.20 til 19.00, efter et tocifret antal danske kampe.

- Er I vanvittige en vild dag. Vi kan med rette være skuffede, glade og stolte. Vi var rigtig tæt på at få én ren dansk mixeddouble, da Daniel (Lundgaard, red.) og Amalie (Magelund, red.) spillede en rigtig god kamp, hvor de desværre ikke er helt kølige nok til sidst i andet sæt, og får den lukket der, siger Jesper Hovgaard.


Daniel Lundgaard/Amalie Magelund var oppe imod de ottendeseedede kinesere Shang Yichen/Zhang Shuxian. Efter en sejr på 21-16 i første sæt kunne danskerne desværre ikke få det lukket i andet sæt, hvor de måtte se sig slået med 18-21, før tredje sæt endte i kinesisk favør 16-21.

Kineserne skulle derefter op imod Rasmus Espersen/Christine Busch, som vandt deres første mixeddouble på dagen med 21-8, 21-18 over østrigske Meusburger/Winkler. Desværre havde de ikke de berømte marginaler med på deres side, hvor det endte 18-21, 21-14, 18-21. Alligevel får de store roser med på vejen af landstræneren.

- Rasmus og Christine spiller en fantastisk mixeddouble og fantastisk badminton på alle parametre. De skal være rigtig stolte af den kamp, siger Hovgaard. 


I damesinglekategorien var både Sophia Grundtvig, EM-sølvvinderen Amalie Schulz og europamesteren Line Christophersen i kamp.

Desværre for Danmark var det kun Line Christophersen som klarede sig videre, og det var efter noget af et opgør mod svenske Ashwathi Pillai.

- Line vinder et fuldstændig vanvittgit drama, hvor hun kæmper med det hele, ja nærmeste bare med af få den over nettet og ramme banen. Hun smider en stor føring i tredje sæt, men får hevet den hjem efter at have været nede 16-20. Rigtig fedt for Line, og nu venter den bundseedede thailænder (Phittayaporn Chaiwan, red.), siger U19-landstræneren. 

Det endte med en samlet sejr på 21-13, 19-21, 22-20 til Christophersen.


I damedouble slog Christine Busch/Amalie Schulz et stærkt thailandsk par med 21-18, 21-13, mens Danmarks femteseedede damedouble med Amalie Magelund/Freja Ravn vandt 21-11, 21-10 over Chen Chen/Yang Cao fra Peru.

I herredouble er der også en masse at juble over med den dansk klaphat. De forsvarende U17-danmarksmestre Rasmus Espersen/Sebastian Grønbjerg vandt en tæt tresætter mod 16. seedede Briot/Gaudin fra Frankrig med 20-22, 21-17, 21-18, og Mads Muurholm/Mads Vestergaard rystede et ærgerligt andet sæt af sig mod de niendeseede italienere. Her endte kampen 21-11, 29-30, 21-11.

Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn tabte desværre også deres mixeddouble 13-21, 16-21 til sydkoreanske Dong Ju Ki/A Young Kim.


Med det venter der i dag fem spændende danske kampe, hvor modstanden på ingen måde forventes mindre end de foregående dage. 

- Der venter os en rigtig, rigtig hård dag i morgen (i dag, red.), men de her kampe har vist mig, at der bestemt er grund til at tro på, at vi kan finde de våben frem, der gør ondt på vores modstandere, siger Jesper Hovgaard. 

De første danskere, som skal i kamp i dag er Mads Muurholm/Mads Vestergaard. De spiller klokken 21.00 dansk tid (kl.15.00 canadisk tid, red.) mod Dai Enyi/Feng Yanzhe fra Kina.


Kom så Danmark.


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?