Badmintonphoto

Neglebidere og øretæver: Sådan gik det i femte runde af Badmintonligaen

30-11-2018 21:57 |  Badminton.dk |  Jade Wittenkamp
Aftenens runde af Badmintonligaen bød på lidt af hvert med to tætte Golden Set-afgørelser, tresættere og sejre til de undertippede. Læs her, hvad der skete i femte runde af Badmintonligaen.

En blandet omgang bolsjer blev serveret her til aften i Badmintonligaen. Der var flere tætte opgør ude på halgulvene i Danmark, men også store sejre blev serveret på sølvfad.

På papiret var kampen mellem Højbjerg og Greve den mest tætte. Men det til trods blev der kun spillet en enkelt tresætter, for Greve var ellers stensikre i de fleste kampe, og tog sejren på hjemmebane med 5-1.

Den enkelte tresætter, der blev spillet var en lang en af slagsen i 1. herresingle mellem Greves Dey Subhankar og Højbjergs Ygor Coelho – også den vandt Greve med 21-19, 17-21, 21-14. 

I en helt anden grad slog Greves Mathias Christiansen/David Daugaard stensikkert Højbjergs Anders Skaarup/Oliver Leydon-Davis med 21-9, 21-2. Holdkampen bød altså på yderligheder i begge retninger. 


Odense OBK forsøgte på hjemmebane at snuppe point mod nr. 4 i ligaen Aarhus AB. Den jyske klub viste sig dog for stærk til bundholdet fra Odense, der led et nederlag på 1-5 til Aarhus. Det var til gengæld ikke en holdkamp tømt for spænding, da der blev spillet tætte tresættere. 

Damer med nerver af stål var nødvendigt i damedouble, hvor Odense i form af Camilla Martens/Simona Pilgaard endte med at trække sejren i land med 15-21, 26-24, 24-22 - en neglebider uden lige. 


I Skælskør Badminton Center tvang udebaneholdet Værløse topholdet TSS ud i et Golden Set. De to hold ligger ellers i hver sin ende af tabellen, men alligevel bed Værløse fra sig og pressede TSS til det yderste.

Det Golden Set blev en gentagelse af den sidste ordinære kamp, så Julie Dawall Jakobsen og Line Højmark Kjærsfeldt måtte gøre sig klar til endnu et sæt på de grønne baner. Endnu en gang tog Line Kjærsfeldt sejren med 21-19, og sikrede TSS sejren med 4-3 i holdkampen. Værløse får dog stadig et vigtigt point med hjem, der bringer dem foran Højbjerg i tabellen. 


Er man til damesingle i verdensklasse bød Solrød på en omgang lækkerier. Her mødte solrød’ske Mia Blichfeldt Beiwen Zhang fra Vendsyssel – henholdsvis nr. 17 og nr. 12 i verden. Blichfeldt viste dog ingen slinger i valsen og slog Zhang med 21-13, 21-4. 

Udover Blichfeldt viste resten af Solrød-holdet også flot figur og slog det ellers stærkt-spillende Vendsyssel, der kun har lidt et nederlag i denne sæson. Kampen endte 4-2, da Hans-Kristian Solberg Vittinghus led et lidt overraskende nederlag til Victor Svendsen fra Vendsyssel med 17-21, 21-11, 9-21.


På hjemmebane i Gentofte leverede Mads Christophersen en overraskelse, da han slog Skovshoveds Rasmus Gemke med 21-17, 21-18. En sejr, der efter at dømme på jubelscenen, betød meget for Christophersen. 

Den succes skulle han prøve at gentage, da kampen mellem Skovshoved og Gentofte også gik i Golden Set, og det sidste slag stod i herresingle. Denne gang tog Gemke og Skovshoved revanche med 21-13, og vandt dermed holdkampen 4-3.

Følg med igen allerede på mandag, hvor der spilles spændende opgør i sjette runde af Badmintonligaen!


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?