Lars Møller, Badminton Danmark

Unge stortalenter debuterede DM-scenen: - Mega fedt at prøve

06-02-2019 15:22 |  Badminton.dk |  Jade Wittenkamp & Lasse Kjær Hansen
De to debutanter Mads Juel Møller og Magnus Johannesen spillede onsdag hver sin første kamp ved et senior-DM. Desværre blev det til nederlag for begge, der trods alt kunne gå klogere fra banen.

De har stået i adskillige haller før, kæmpet ved og vundet flere danmarksmesterskaber i ungdomsrækkerne.

Men for første gang kunne 16-årige Mads Juel Møller og 17-årige Magnus Johannesen onsdag indtage scenen til et senior-DM.

Klik her for at købe din billet til FZ FORZA/RSL DM 2019. 

Selv om de to unge herresingler kæmpede med alt, hvad de havde, var det ikke nok til at sende nogen af dem videre i turneringen.

Alligevel var oplevelsen for Mads Juel Møller en af dem, der er værd at samle på. 

- Tempoet var selvfølgelig en anden faktor i dag. Det er noget, man lige skal vænne sig til. Men det var mega fedt at få lov at prøve at spille imod de bedste, erklærede mesterskabernes yngste deltager, Mads Juel Møller, i lyset sin kamp mod Odense OBKs Steffen Rasmussen, der endte 13-21, 14-21 i Rasmussens favør.

Husk, at du via Zibrasport kan streame alle onsdagens og torsdagens kampe ved FZ FORZA/RSL DM 2019.

Også Aalborg Tritons Magnus Johannesen, som debuterede i kamp mod hjemmebanespilleren David Kim Kristensen, tager en portion erfaring med sig fra sit debutopgør ved FZ FORZA/RSL DM. Det på trods af et nederlag med cifrene, 15-21, 15-21.

- Jeg vidste godt, at jeg ville få en god kamp i første runde, og at jeg skulle spille godt for at være med. Så det er god erfaring at få med, hvilket jeg også håbede på, da jeg så lodtrækningen, fortalte den unge nordjyde i kølvandet af sin kamp.

Find dine billetter til EM for blandede hold på Frederiksberg her. 

De to unge stjernefrø spillede sideløbende med hinanden onsdag eftermiddag i Ceres Park & Arena.

Ingen af dem fik nogen regulær drømmestart, og inden for kort tid efter kampens åbning var Magnus Johannesen bagud 1-8 i sin kamp.

Alligevel gav den unge venstrehånd ikke op, men bed fra sig med godt offensivt spil og kæmpede sig på 13-16. Johannesen formåede imidlertid ikke at holde de gode takter sættet ud, så Kristensen tog sættet 21-15.
 
- Det var en lidt nervøs start, jeg fik. Jeg kunne godt mærke, at jeg lige skulle i gang for at kunne spille ordentligt, fortalte den unge debutant efter kampen.
 
Andet sæt begyndte noget mere lige end første. Johannesen bragte sig sågar foran 9-4 og havde markant bedre fat i Kristensen end i første sæt.
 
- Jeg formår at spille lidt mere med ham i anden sæt. I første sæt får han hurtige point, fordi jeg spiller for skarpt, men efter jeg finder ud af, at jeg sagtens kan være med i spillet, så formår jeg også at lave pointene, sagde Johannesen.
 
Føringen kunne Johannesen om bekendt desværre ikke holde hele vejen.

Læs også: Vittinghus om første mixeddoublesejr: - Jeg servede chokerende godt.
 
Hos Mads Juel Møller var det navnlig i første halvdel af andet sæt, at han for alvor nærmede sig sin modstander.

- Jeg fik ligesom mit eget spil i gang og lov at styre kampen på min måde. Men tempoet var højt, så det lykkedes Steffen at få presset mig på fysikken, lød det fra Mads Juel Møller, som desværre ikke kunne klandre opbakningen i Ceres Park & Arena for nederlaget i debuten.

- Familie og venner kom for at bakke mig op, og jeg spillede i Aarhus på hjemmebane. Det kunne ikke have været bedre.

Læs også: DM-debutanter er klar: - Bliver underligt at kæmpe med verdensstjernerne.

Du vil også løbende blive opdateret om FZ FORZA/RSL DM 2019 med nyheder, billeder og videoer på Badminton Danmarks øvrige platforme:
Facebook: /badmintondk
Instagram: @Badmintondenmark
Twitter: @baddk
Youtube: Badmintondk
LinkedIn: Badminton Danmark
#dm2019 #baddk #vielskerbadminton


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | Badmintonsiden.dk | LeoVegas SPORT

Delete item?