Lars Møller, Badminton Danmark

Nedtakt: En førstedag med ny mixeddouble, rivalisering og håb om revanche

06-02-2019 22:07 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
Første dag af FZ FORZA/RSL DM 2019 bød på Hans-Kristian Solberg Vittinghus i mixeddouble, unge debutanter på jagt efter erfaringer, damedoublerivalisering på tværs af en mixeddouble og en række andre hæsblæsende badmintonopgør, der tegner yderst lovende udsigter for morgendagens kvartfinaler.

Se alle dagens resultater og bliv klogere på programmet for i morgen her. 

En forrygende førstedag af FZ FORZA/RSL DM 2019 er fløjtet af, og dermed er en række kvartfinalister fundet, som torsdag skal op imod de seedede spillere og konstellationer.

Køb din billet til Aarhus største badmintonfest, FZ FORZA/RSL DM 2019. 
 
Fra morgenstunden bød Ceres Park og Arena på en uvant mixeddoubleoplevelse med en af verdens bedste herresinglespillere på banen, Hans-Kristian Solberg Vittinghus.

Sammen med makker og klubkammerat Maiken Fruergaard kæmpede de sig først og fremmest til en indledende sejr for senere på dagen at sikre sig en plads i kvartfinalen.
 
- Jeg synes, det er vildt sjovt at spille mixeddouble! Det var lige, som jeg havde håbet på, konstaterede Vittinghus allerede efter første kamp.

Se interviewet med Vittinghus/Fruergaard i kølvandet af deres anden sejr onsdag her:

Hen ved middagstid havde to af de yngste deltagere deres debut ved senior-DM.

De to herresingler, 16-årige Mads Juel Møller og 17-årige Magnus Johannesen, gjorde en brav og hæderlig indsats, om end det ikke lykkedes nogen af dem at sejre i hver sit opgør.

Se, hvad mesterskabernes yngste deltager sagde i kølvandet af sin kamp her:


Sammen med sin makker, Mathias Bay-Smidt, stod Rikke Søby Hansen onsdag aften over for sin tidligere damedoublemakker gennem adskillige år, Julie Finne-Ipsen, i konstellation med Kristoffer Knudsen.

Søby Hansen og Bay-Smidt sejrede med overvejende sikkerhed i anden runde-kampen og sikrede sig således en plads i kvartfinalen, hvor det omvendt er Mathias Bay-Smidt, som skal stå over for sin herredoublemakker, Lasse Mølhede.

- Vi skal nok finde på nogle lækkerier, lød det i kølvandet af parrets sejr.

Se, hvad makkerparret sagde om dagens præstation her:
Torsdag skal landets bedste damesingle, Mia Blichfeldt, i kamp for første gang. Hun møder 18-årige Frederikke Lund, der onsdag sikrede sig pladsen i kvartfinalen efter en sejr på 22-20, 21-16 i sin anden runde-kamp mod Iben Bergstein.

Husk, at du kan følge alle morgendagens opgør live via Zibrasport.

Et af aftenens sidste opgør stod mellem to stærke herresingler, Victor Svendsen og Rasmus Messerschmidt.

Her blev det Victor Svendsen, der fra start lagde hastigst fra kaj og sejlede sikkert i kvartfinalehavn med sejrscifre på 21-10, 21-13. 

Den 23-årige nordjyde beskrev efterfølgende dagens to kampe som ”en god dag på kontoret”. Torsdag møder han Hans-Kristian Solberg Vittinghus i en gentagelse af sidste års kvartfinale.

- Jeg tror ikke, at jeg vil røbe opskriften på at slå Vittinghus, for han kigger måske med. Men jeg kan love ham, at jeg kommer med 110 procent, og så må jeg håbe, at det er nok til at slå ham, lød det med et smil fra Victor Svendsen.

Se en af nordjydens lækkerier fra kampen mod Messerschmidt lige her:Sideløbende med mesterskaberne var der badminton på skoleskemaet i Ceres Park & Arena, hvor adskillige aarhusianske skolebørn for en stund havde skiftet skolebøgerne ud med ketcher og fjerbold.

Læs mere om arrangementer her og se en video fra børnenes dag i hallen her.

Torsdag venter en række på papiret yderst interessante opgør. Husk at du kan holde dig opdateret løbende på alle Badminton Danmarks sociale medier, hvor vi tager dig igennem FZ FORZA/RSL DM 2019 fra morgenstund til aften med nyheder, billeder, videoer og meget mere.

Facebook: /badmintondk
Instagram: @Badmintondenmark
Twitter: @baddk
Youtube: Badmintondk
LinkedIn: Badminton Danmark
#
dm2019 #baddk #vielskerbadminton


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | Badmintonsiden.dk | LeoVegas SPORT

Delete item?