Badmintonphoto

Semifinalisterne ved FZ FORZA/RSL DM 2019 er fundet

07-02-2019 16:53 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
Semifinalisterne er fundet, efter en kvartfinaledag der blandt andet involverede en joker-sejr i mixeddouble, en forsvarende damesinglemester i damedoubledebut og en hjemmebanefavorit sejrende med håb om et hattrick. Bliv opdateret på torsdagen ved FZ FORZA/RSL DM 2019 her. 

Køb din billet til semifinalerne og finalerne ved FZ FORZA/RSL DM 2019 her. 

Kampen om medaljer er blevet yderligere skærpet oven på en kvartfinaledag ved FZ FORZA/RSL DM 2019, der involverede en række stærke indsatser af blandt andet flere relativt nye konstellationer.

Først i kamp var for eksempel joker-mixeddoublen Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Maiken Fruergaard.

Det lykkedes parret at besejre stortalenterne Alexandra Bøje og Frederik Søgaard i en tresætter, som ifølge Hans-Kristian Solberg Vittinghus skulle have været afgjort i to.

Se mere om det her:


Se alle torsdagens resultater her, og bliv klogere på semifinaleprogrammet for fredag her.

Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Maiken Fruergaard støder i semifinalen ind i topseedede Mathias Christiansen og Christinna Pedersen.

Hvad mange måske ikke ved er, at Christinna Pedersen og Hans-Kristian Solberg Vittinghus spillede mixeddouble sammen i ungdomsrækkerne, indtil Vittinghus ifølge Pedersen ”skoddede” hende.

Se mere om det såvel som parrets reaktion på deres kvartfinalesejr her:Læs også: Kvartfinaleballet åbnes med jokersejr i mixeddouble.

Siden blev det damesinglernes tur på banen, og her var det Line Christophersen, som først lykkedes med at lukke sin kamp. Det gjorde hun i opgøret med Signe Schulz.

Ikke længe efter besejrede Mia Blichfeldt klubkammeraten Frederikke Lund, som til gengæld fik et par opmuntrende ord med på vejen i kølvandet af kampen.

- Jeg plejer at træne med Frederikke to-tre gange om ugen, så jeg synes, det var lidt underligt at møde hende i første runde. Men jeg synes, det var en fin kamp, og at jeg ser mange gode ting, så hun skal bare blive ved med at arbejde for det.

Se hele interviewet med Mia Blichfeldt her:I herresingle måtte den dobbelte forsvarende mester i herresingle, Anders Antonsen, ud i en tæt tosætter med Kim Bruun. Hjemmebanefavoritten tog dog sejren og fortalte, at han nyder godt at spille mesterskaberne på hjemmebane endnu en gang:Læs også: Forsvarende dansk mester i damesingle får bragende damedoubledebut.

Efter spisetid gik en anden dobbelt forsvarende dansk mester, Mette Poulsen, på banen. Ulig de seneste to mesterskaber havde hun selskab af Rikke Søby Hansen.

Parret fik siden en bragende god debut sammen, da de storsejrede i opgøret med Line Fleischer og Susan Ekelund, som blev efterladt med cifrene 13 og 5.

- Jeg kunne godt mærke, da vi gik på banen, at det var lidt underligt at gå ind med en, men jeg synes, det var rigtig sjovt at prøve at spille en damedouble til et DM. Det er mange år siden, så det var en god debut, lød det fra en glad Mette Poulsen oven på sejren.


Fredag møder Mette Poulsen og Rikke Søby Hansen sidstnævntes tidligere doublemakker gennem mange år, Julie Finne-Ipsen, som spiller med Claudia Paredes.I herredouble lykkedes det i denne omgang Anders Skaarup Rasmussen at holde sin seedning – dog uden sin vante makker Kim Astrup, som er ude med en skade.

Til gengæld havde Skaarup sin klubkammerat 16-årige Mads Vestergaard ved sin side, som var glad for, at han fik taget telefonen, da den erfarne China Open-vinder havde udset ham som erstatning for Astrup.Fredag møder det nysammensatte par Lasse Mølhede og Mathias Bay-Smidt, som i kvartfinalen besejrede Oliver Thomsen og Rasmus Tophøj med cifrene 21-10, 21-15.

Har du ikke mulighed for at se fredagens semifinaler i Ceres Park & Arena, så frygt ej. TV 2 Sport sender nemlig fra arenaen, og du kan også tune ind på en omgang badminton på TV 2 Play.

Du kan desuden holde dig opdateret hele kampdagen på alle Badminton Danmarks sociale medier, hvor vi leverer nyheder, interviews, videoer og meget andet. 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | Badmintonsiden.dk | LeoVegas SPORT

Delete item?