Badmintonphoto

FZ FORZA/RSL DM rykker vest på: Esbjerg bliver værtsby fra 2021

09-02-2019 13:58 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
Fra 2021 og to år frem går turen til Esbjerg, når der er FZ FORZA/RSL DM på programmet. – Aarhus har gjort det fænomenalt, og nu ser vi frem til at komme til Sydvestjylland i 2021, siger Badminton Danmark-direktør, Bo Jensen.

Få overblik over lørdagens finaleprogram ved FZ FORZA/RSL DM 2019 her.

Aarhus har fornøjelsen igen næste år, men fra 2021 og to år frem bliver det i Esbjerg, at landets bedste badmintonspillere kommer til at stimle sammen i jagten på titlen som dansk mester.

Fra 2021 til og med 2023 skal Esbjerg nemlig agere værtsby for FZ FORZA/RSL DM, efter fem omgange i Aarhus.

Direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen, ser frem til at komme til Sydvestjylland og Esbjerg, som senest var vært ved de individuelle danske mesterskaber i badminton for 12 år siden.  

- Aarhus Kommune, de lokale samarbejdsklubber og frivillige har gjort et fænomenalt stykke arbejde med afviklingen af FZ FORZA/RSL DM i Aarhus, som har været vært for mesterskaberne siden 2016. Næste år har Aarhus æren for sidste gang i denne omgang, inden vi må takke af for fem gode mesterskaber i Østjylland og levere faklen videre til Esbjerg. Senest Esbjerg var vært for et individuelt senior-DM var i 2007. Dengang løb Peter Gade og Tine Baun med guldmedaljen i henholdsvis herre- og damesingle. Hvem, der løber med titlerne, når FZ FORZA/RSL DM kommer til Esbjerg, kan ingen sige noget om endnu. Til gengæld er vi i Badminton Danmark overbeviste om, at Esbjerg Kommune og samarbejdspartnere kommer til at levere nogle fremragende rammer for mesterskaberne, og vi glæder os til at komme til Sydvestjylland i 2021, siger Bo Jensen. 

I Esbjerg er borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) begejstret for det kommende værtskab, og han er sikker på, at tre år med DM i byen vil bidrage til udbredelsen af badminton i det sydvestjyske.

- I Esbjerg Kommune glæder vi os meget over, at værtskabet for DM i Badminton tilfalder Esbjerg. Spillere og gæster kan se frem til at nyde godt af de fremragende faciliteter centralt i Esbjerg. Efterhånden har vi en god tradition for med succes at afvikle store mesterskaber i byen, og DM i Badminton bliver ingen undtagelse. Badmintonsporten er jo kendt for at levere store publikumsoplevelser, og et DM vil helt sikkert inspirere flere unge i vores område til at prøve kræfter med sporten, siger Jesper Frost Rasmussen.

Skal du med til EM for blandede hold i uge 7? Køb din billet her. 

Netop udbredelse er et af nøgleordene i Badminton Danmark, som arbejder for at stimulere interessen for badminton nationalt, regionalt og lokalt. Blandt andet på den baggrund er direktør Bo Jensen glad for, at DM-værtskabet fra 2021 lander i Esbjerg.

- En af Badminton Danmarks målsætninger er, at badminton skal spilles og udbredes i hele landet. Med Denmark Open beliggende i Odense, et forestående EM for blandede hold på Frederiksberg, Thomas & Uber Cup i 2020 i Aarhus og et Individuelt VM i 2023 i København når vi løbende rundt rigtig mange steder i landet, siger Bo Jensen.

Det individuelle senior-DM har været afholdt hvert år siden 1931, og Esbjerg får derfor fornøjelsen af at afvikle det halvfemsindstyvende af slagsen.

FZ FORZA/RSL DM har været afholdt i Aarhus siden 2016. Hidtil da skiftede mesterskaberne værtsby fra år til år. I dag laver Badminton Danmark som udgangspunkt aftaler tre år i forlængelse af hinanden.

Læs også: Muligt hattrick, nye danmarksmestre og kåringer på finaledagen af FZ FORZA/RSL DM 2019.

Husk at du altid kan følge med på Badminton Danmarks sociale medier:
Facebook: /badmintondk
Instagram: @Badmintondenmark
Twitter: @baddk
Youtube: Badmintondk
LinkedIn: Badminton Danmark
#dm2019 #baddk #vielskerbadminton #fzforza #rsl 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | Badmintonsiden.dk | LeoVegas SPORT

Delete item?