Badmintonphoto

Axelsen og Blichfeldt trækker de længste fjer i danskeropgør ved Spain Masters

24-02-2019 14:56 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
Det blev Viktor Axelsen og Mia Blichfeldt, som søndag eftermiddag kunne løbe med titlerne ved Spain Masters 2019. Det skete for næsen af deres respektive landsfæller Anders Antonsen og Line Kjærsfeldt.  

Der findes næppe noget herligere end at tænde for fjernsynet en søndag og på skærmen øjne to danske spillere over for hinanden. 

Ad to omgange var det muligt i dag, slog man op på TV 2 Sport, som sendte finalerne fra Spain Masters 2019, hvor Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Line Kjærsfeldt og Mia Blichfeldt fyldte to af slagsen ud i ren rød-hvid-stil. 

Her blev det Viktor Axelsen og Mia Blichfeldt, som trak dagens længste fjer i hver sit danske finaleopgør - der altså tegner lovende frem mod All England, som skydes i gang om små to uger. 

Se alle resultaterne fra finalerne ved Spain Masters 2019 her. 

I første omgang på spansk grund var det Danmarks to stærkeste herresingler, Viktor Axelsen og Anders Antonsen, som skulle prøve kræfter med hinanden. 

Fra kampens start var det Axelsen, der viste muskler og indledte med en 4-1-føring, som han ikke tabte sidenhen. Antonsen hankede sig ellers nogenlunde fast i hælene på modstanderen frem til stillingen 5-7, men så snuppede den yderst velspillende Axelsen syv point i streg.

Siden kunne den tidligere verdensmester på elegant og fejlfri vis stille og roligt køre første sæt i hus med cifrene 21-14.
Første halvdel af andet sæt blev mere tæt, og det var lige ved, at Antonsen bed sig fast i modstanderen. Axelsen formåede dog at bevare det overtag, han havde indledt kampen med og styrede sig førende til ophold 11-8. 

Tilbage på banen oven på en kort pause satte den højest rangerede dansker til gengæld turbo på og puljede otte point i rap sammen til stillingen 19-9. 

Nede med efterhånden 10 point var der ikke meget mere at stille op for den nykårede danske mester, Anders Antonsen, som ikke længe efter så Axelsen slå sig frem til karrierens sjette Super 300-titel og årets første af slagsen. 

Senere blev det de to bedste danske damesingler, som skulle i aktion på spansk grund – begge på jagt efter karrierens første Super 300-titel og for Mia Blichfeldts vedkommende den titel, hun blot var én sejr fra sidste år. 

På papiret skulle vi dermed også opleve en gentagelse af dette års finale ved FZ FORZA/RSL DM 2019. Imidlertid blev det i denne omgang med en anden sejrherre. 

Mia Blichfeldt lagde med fejlfrit spil skarpt ud med en føring på hele syv point, inden Line Kjærsfeldt for alvor begyndte at føje point til tavlen.

Duel for duel kæmpede Kjærsfeldt sig op, men hun nåede aldrig at true Blichfeldts føring, inden denne lukkede sættet 21-14. 

Mere eller mindre som sidste halvdel af første sæt lukkede, åbnedes andet sæt  jævnbyrdig, og på skift tog de to damesingler serv og point fra den anden. 

Flest af de lange, spændende dueller gik i første halvdel af sættet til Mia Blichfeldt, som ved ophold stod med en trepointsføring i hånden. Oven på pausen gav Line Kjærsfeldt dog igen, men blot for en stund, inden Blichfeldt tog styringen komplet og løb fra hende. 

Inden for kort tid kunne den højest rangerede danske damesingle, Mia Blichfeldt, således sikre sig sin første Super 300-titel med cifrene 21-14 også i andet sæt. 

Tillykke med titlerne til dagens sejrende danskere!

Læs også: Dansk U15-triumf i Holland: Holdguld ved 8 Nations 2019. 


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?