Tine Baun - slog Li Wenyian

Mestrene slået i Skælskør

18-09-2012 14:38 |  Værløse Badminton |  Webmaster
Værløse fik en fuldstændig fantastisk start på sæsonen, da de regerende mestre fra Skælskør måtte lægge ryg til et 3-4 nederlag hjemme i egen hule.

Alle chancer blev udnyttet optimalt, og viljen til at vinde var en af de helt afgørende faktorer.

Der blev lagt ud med to af de kampe, som vi på papiret havde bedst mulighed i. Tine Baun var på en af de hårdere opgaver mod Li Wenyian, en af de absolut stærkeste singler i ligaen ud over Tine selv. Det fremgik også af en kamp af meget høj klasse, hvor Tine i lange perioder viste det flotte og effektive angrebsspil, som har bragt hende op i verdenstoppen. Wenyian var under stort pres i hele første sæt, som Tine også vandt. Andet sæt fortsatte i samme spor, men mod slutningen blev Skælskørspilleren for alvor nærgående, og hun gik fra 18-20 til sætbold ved 21-20. Men så strammede Tine grebet og vandt sættet med 23-21, og så var Værløse foran.

Det blev også 2-0, da Maria Helsbøl og Tinna Helgadottir vandt i tre sæt over Britta Andersen og Cecilie Sentow. Der var meget godt spil undervejs, men det kneb indimellem med at holde taktikken. Det var en medvirkende årsag til, at Skælskørparret fik andet sæt. I tredje var der dog ingen tvivl, og Tinna og Helsbøl tog sejren med 21-10.

Dermed var der pres på mestrene, men de stod for det i første omgang. Joachim Fischer og nyindkøbte Anders Rasmussen vandt en for hjemmeholdet meget vigtig sejr, da de slog Anders Kristiansen og Rasmus Mangor i to sæt. I slutningen af andet fik Værløseparret ellers kæmpet sig foran 18-17, men en voldsom psykologisk mavepuster ved 18-18 i form af en ændret liniekendelse den gale vej var med til, at de i sidste ende tabte 21-19. Og da Kasper Ipsen efter en ellers lovende start blev kørt helt over af Hans Kristian Vittinghus i 1. herresingle, var der udlignet til 2-2.

I mixen kunne Rene Mattisson og Thilde Iversen som forventet ikke true den polske stjerneduo Zieba og Mateusiak, selvom de pointmæssigt kom godt med i andet sæt. Så hjemmeholdet var på 3-2 inden den absolutte nøglekamp, 2. singlen mellem Kim Bruun og Mikkel Mikkelsen.

Bruun spillede et meget klogt første sæt, hvor det lykkedes ham at holde Mikkel væk fra hans farlige angrebsspil. Det gav første  sæt til Skælskørspilleren, men i andet fik Mikkel fat og kom stort foran. Men Bruun kom op på 19-20, inden Mikkel fik lukket det. Så var han i gear, og i tredje trak han afgørende fra og vandt hele 21-12. Dermed var det første point i hus, hvilket i sig selv måtte kaldes en succes.

Men Værløseholdet ville mere. Golden Set blev herredouble, og her var Anders Kristiansen og Rasmus Mangor i den grad ”på” fra start til slut, fremragende bakket op af resten af holdet, der bag banen satte hjemmeholdets spillere til vægs. Skælskør stillede med Robert Mateusiak og Anders Rasmussen, og det var relativt tæt hele vejen – men hele tiden med en lille føring til Værløseduoen. De fik tre matchbolde ved 20-17 og fik den lukket på nr. to til en uhyre overraskende 4-3 sejr.

”Hold da kæft, det var lækkert. Det er lige præcis sådan nogle holdpræstationer, vi gerne vil finde tilbage til i år. Alle gør hvad de kan, både på og uden for banen. Og jeg mener klart det er hovedårsagen til, at vi nu står med to points på kontoen fra en kamp, som alle andre får det meget svært i”, sagde Eliteformand Anders Nielsen umiddelbart efter kampen.

På torsdag gælder det hjemmekampen mod Vendsyssel, som også kom godt fra start med 5-1 over Gentofte. Det er kl. 19 i Værløsehallen, hvor vi håber at se rigtig mange mennesker.
 



Copyright Værløse Badminton


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?