Mikkel Mikkelsen efter sejren over Peter Mikkelsen

Fantastiske 3 points mod Vendsyssel.

18-09-2012 15:00 |  Værløse Badminton |  Anders Nielsen
Værløses ligamandskab noterede sig torsdag aften for en stor triumf, da det lykkedes at besejre det stærke Vendsyssel hold med 4-2 og dermed tage alle tre points.

Som i mandags i Skælskør stod der Holdpræstation med store bogstaver over indsatsen. De tre kampe, hvor der var noget at spille om, gik alle i tre sæt – og vi vandt dem alle tre efter nogle.

Starten på kampen var temmelig skematisk. Som ventet/frygtet var der ikke så meget at skrive hjem om i de tre første kampe. Kasper Ipsen var ganske vist godt med i første sæt mod Eric Pang, som dog vandt 21-18 uden rigtigt at være på hælene. Og i andet sæt, blev Ipsen løbet over ende og fik bare 6 points. Inden da var Værløse dog kommet på tavlen, idet Tine Baun udraderede Rikke Axelsen med 21-8 og 21-4.

Vendsyssel kom dog hurtigt foran 2-1, idet skematikken fortsatte i damedoublen. Yao Jie/Camilla Sørensen var for stor en mundfuld for Josephine Van Zaane og Tinna Helgadottir, som måtte nøjes med 12 og 10 points.

Efter denne ulige lyn-indledning begyndte kampen reelt – og hvilken kamp det så udviklede sig til. I herredoublen var Anders Kristiansen og Rasmus Mangor i teten i det meste af første sæt mod Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak. De vandt også sættet med 21-15, men så kom Vendsysselparret for alvor i gang, og de førte hele vejen i andet sæt, som de vandt 21-14. Tredje sæt blev ualmindelig tæt og velspillet, og det strammede virkelig til mod slutningen. Men Anders og Rasmus holdt hovedet koldt, og til stor jubel for hele hallen, vandt de 21-18 og udlignede til 2-2.

Samtidig udspillede der sig et tilsvarende velspillet og tæt drama på den anden bane mellem to gange Mikkelsen. Værløses Mikkel Mikkelsen spillede et fremragende første sæt som han vandt med 21-17. I andet var han foran 11-6, men så kom Peter Mikkelsen – der ikke havde tabt i 13 ligakampe i træk – kravlende op, og fra han kom foran var han i kontrol i dét sæt, som han vandt med 21-17. I tredje fortsatte han stilen og kom foran 9-4. Men på utrolig vis fik Mikkel fightet sig tilbage, og han fik det afgørende forspring da han gik fra 15-15 til 19-15. Sættet blev vundet 21-17, og Mikkel kunne hermed efter en fantastisk indsats på alle planer notere sig for sin mest meriterende sejr til dato.

På denne vis kom Værløse på 3-2. Og minsandten om ikke mixen med Rene Mattisson og Maria Helsbøl fuldbyrdede triumfen med endnu en tre-sætssejr. De tabte ellers et noget stift første sæt med 21-16. Men i andet sæt begyndte de at udnytte Helsbøls styrke bedre, og med 21-15 spillede de sig relativt sikkert til et tredje sæt. Efter en god start gik de i stå, men førte dog 11-10 ved sidebyttet. Men efter en periode med et hårdt tryk på modstanderens dame og en serie hurtige points, kom de afgørende foran, og de vandt siden sættet med 21-15 og sikrede dermed den overraskende sejr.

”Det er lidt uvirkeligt, at vi efter to kampe mod to af topkandidaterne har taget 5 af 6 mulige points og ligger nr. 2 i Badmintonligaen. Men jeg synes sgu det er fortjent. Nu handler det om at bevare benene på jorden, fortsat at tage en kamp af gangen og ikke blive for selvfede. Men jeg må sige, at jeg synes mange kunne lære noget af den måde, vores spillere har angrebet de to første holdkampe på”, slutter Anders Nielsen efter en helt igennem fantastisk uge.

Som nævnt betyder resultaterne, at Værløse er på 2. pladsen med 5 points, kun overgået af Skovshoved, der som de eneste har maximumpoints efter to kampe. Og netop Skovshoved og Værløse mødes i 3. runde ude i Skovshovedhallen i 3. runde d. 25. september. Der bliver noget at se frem til.



Copyright Værløse Badminton


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?