Seniorholdene under pres i nedrykningsspil

12-01-2013 14:38 |  Værløse Badminton |  Værløse Badminton
Både 3., 4. og 5. holdet i hhv. 3. division, Danmarksserien og Sjællandsserien sluttede næstsidst i grundspillet og kommer derfor over i nedrykningsspillene med 2 points. Der venter derfor et hårdt slutspil for alle tre hold.

3. holdet spillede lørdag mod Gentofte 3, en kamp vi var tvunget til at vinde for at komme op som nr. 6 og få et bedre udgangspunkt. Vi havde fået tilført en vitaminindsprøjtning med Dennis Prehn og Rikke Bastian, der havde indvilget i at hjælpe til i den trængte situation. Uheldigvis kom Gentofte 3 ikke bare med deres bedste hold i år; der var nærmere tale om et superhold, og trods flere gode Værløse-præstationer i kampe, hvor vi på papiret ikke havde en chance men kom rigtig tæt på, så måtte vi alligevel inkassere et 3-10 nederlag.

Som frygtet kom vi bagud 0-4 efter første runde. I mixerne var 3 af de 4 sæt i ombolde, og i 2. ds. tabte vi kun med 21-18 i tredje sæt. Men sejre fik vi ikke, og da vi efterfølgende tabte to af de fire herresingler – fire kampe som vi skulle vinde – var løbet reelt kørt. Også i 1. dd formåede vi at lægge et overraskende fint pres på, men igen manglede vi det sidste til at skabe overraskelsen. Og i herredoublerne måtte vi nøjes med en enkelt sejr, som kom i 2. hd, mens 3. tabte 21-19 i tredje sæt.

Så trods en fin indsats i den sidste kamp, blev det ikke til points, og med 7. pladsen står vi nu d. 2. februar over for en helt vital kamp mod 6’eren fra den anden pulje – en kamp der skal vindes, hvis vi skal gøre os et reelt håb om at blive hængende i 3. division.

4. holdet er i nøjagtigt samme situation, efter den sidste hjemmekamp blev tabt 4-9 til Point Rødovre. Nøjagtig som 3. holdet skulle vi bruge en 7-6 sejr for at komme op på 6. pladsen, og nøjagtig som i 3. holdskampen blev den første runde afgørende; den ene mix tabte med 19 i tredje sæt, mens den anden var i ombolde i begge de to første sæt, og 1. ds var i tre sæt – men også her uden gevinst. Ganske vist lykkedes det at vende 0-4 til 4-4, da vi vandt alle fire herresingler, men damedoublerne tabte klart i to sæt, og så var der pres på inden de tre herredoubler, som nu skulle vindes. 2. doublen vandt også første sæt, men da både 1. og 3. tabte i to sæt, gik gassen af ballonen og vi endte med også at tabe 2.

5. holdet fik en sejr i den sidste runde, da det lykkedes at slå det andet bundhold, Nivå-Kokkedal, med 8-5 og dermed undgå sidste pladsen. Vi kunne ikke nå højere end 7. pladsen, men sejren var en klar opmuntring til et hold, der i modsætning til 3. og 4. holdet ikke har haft mange muligheder for points i sæsonens løb. Et af hovedproblemerne har været en del afbud, som har gjort at vi indimellem ikke har kunnet stille fuldt hold. Men kan vi stille fornuftigt op i de følgende kampe, har vi stadig muligheden for at spille med om forbliven i Sjællandsserien.

Men alt i alt er alle tre hold under stort pres. Vi krydser fingre for en god runde d. 2.- 3. februar. Se stillinger og resultater i puljerne her.



Copyright Værløse Badminton


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?