1. holdet tabte i Skælskør

05-02-2013 00:17 |  Værløse Badminton |  Værløse Badminton
Med et nederlag på 2-4 til Skælskør, måtte Værløses ligamandskab levere 2. pladsen i rækken tilbage til vestsjællænderne. Og med kun én kamp tilbage i mellemspillet er det nu så godt som givet, at det bliver Skovshoved og Skælskør, der bliver nr. 1 og 2 og går direkte i semifinalen på hjemmebane, mens Værløse må trøste sig med, at en kvartfinaleplads på hjemmebane er sikret.

Kampen i Skælskør Badminton Center indledtes med damesingle og damedouble. Singlen stod som i efteråret mellem Li Wenyian og Tine Baun. Der var meget flot badminton i første sæt, hvor Weniyan spillede rigtig godt. Tine viste dog klassen og holdt sig hele tiden et skridt foran. Hun vandt sættet 21-18, og så var det slut for kineseren, som i andet sæt fik en af de lektioner, som Tine har give så mange af i årenes løb i Badmintonligaen.

Forinden havde Skælskør dog bragt sig foran, da Britta Andersen og den polske stjerne Nadiezda Zieba vandt damedoublen meget sikkert over Maria Helsbøl og Josefine Van Zaane. Værløsemandskabet havde haft et håb om at kunne presse Skælskør i denne kamp, men det kom vi ikke i nærheden af. Først og fremmest var der polske Zieba til forskel, hun styrede i praksis hele banen, og Helsbøl og Van Zaane kom aldrig rigtigt ind i kampen.

De 1-1 blev til 2-2 efter anden runde. Rene Mattisson og Thilde Iversen kunne i mixen ikke stille noget op mod Mette Poulsen og Robert Mateusiak; også på denne bane var der en polak til forskel. Til gengæld fik vi på den anden bane dagens mest spændende dyst, da Kasper Ipsen vandt 21-19 i tredje sæt over Kim Bruun. Ipsen var ellers bagud både 2-9 og 10-15 i afgørende sæt, men han kom forrygende tilbage, og ved 19-19 nupede han de to sidste bolde og bragte dermed balance i regnskabet.

Faktisk begyndte det at se rigtig sjovt ud for os, da Anders Kristiansen og Rasmus Mangor spillede et helt forrygende første sæt – måske deres bedste sæt sammen hidtil – og kørte ingen ringere end Joachim Fischer og Anders Skaarup Rasmussen helt ud af banen. Andet sæt blev en ganske lige affære, som Skælskørparret dog i sidste ende hev hjem, og så var de klar til et tredje sæt, hvor Værløseparret ikke kunne holde det ekstremt høje niveau og dermed til slut måtte se sig slået.

3-2 til Skælskør – og det lignede begyndelsen til enden for Værløsemandskabet, da den sidste kamp var 1. singlen, hvor Mikkel Mikkelsen skulle på en meget vanskelig opgave mod Hans Kristian Vittinghus. Det blev det også, tilmed en noget mere kedelig ende end vi kunne have forestillet os. Efter en fin start og 11-10 føring i 1. sæt til Mikkelsen, overtog Vittinghus kommandoen og vandt sættet 21-15. I andet sæt var han foran 17-12, da Mikkel vred rundt på foden og måtte opgive at fuldføre kampen. Resultatmæssigt betød det næppe noget, men det var naturligvis en uhyre kedelig måde at få

Eliteformand Anders Nielsen var dog ganske tilfreds med det han så. ”Vi møder et rigtig godt hold, som blev en sikker nr. 2 i grundspillet, og de var helt klar i dag på alle pladser. Men jeg synes vi formår at skabe usikkerhed om resulatet langt hen af vejen, og vi viser at de kan lade sig gøre for os at spille en uafgjort mod dem, hvorefter alt er muligt i et Golden Set. Den direkte plads i semifinalen glippede reelt i denne omgang, men et er fint tilfredsstillende at vi for 6. år i træk er i kvartfinalen og dermed blandt de seks bedste”.

Sidste kamp i mellemspillet bliver årets hidtidige sportslige højdepunkt på hjemmebane. Det foregår onsdag d. 20. februar i Farum Arena, hvor vi tager i mod det suveræne tophold fra Skovshoved, som møder med spillere som Jan Ø Jørgensen, Carsten Mogensen, Mads Kolding og Julie Houmann. Så sæt X i kalenderen og mød op til en stor badmintonoplevelse om 14 dage



Copyright Værløse Badminton


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?