Tine Baun

Flot kamp mod Skovshoved

21-02-2013 15:31 |  Værløse Badminton |  Værløse Badminton
Badmintonligaens ubesejrede tophold Skovshoved var på hælene, da Værløsemandskabet bød op til dans i Farum Arena onsdag aften. Men i sidste ende blev det alligevel gæsterne, der løb med alle tre points.

Helt som ventet blev de tre første kampe hurtigt overstået. Skovshoveds danske mester i herresingle Jan Ø Jørgensen, vandt sikkert over Mikkel Mikkelsen, mens Værløses mester i damesingle Tine Baun, var endnu mere nådesløs mod Nathalie Rhode, som fik bare 2 points i første sæt og siden tabte et trods alt mere lige andet sæt. I mixdoublen var Rene Mattisson og Thilde Ivesen oppe mod overmagten i skikkelse af Carsten Mogensen og Julie Houmann, og så var det helt som ventet 2-1 til Skovshoved inden de tre sidste kampe.

Mere uventet var det, at Kasper Ipsen herefter vandt den meget åbne 2. single mod Christian Lind så klart som tilfældet var. Men Værløsespilleren leverede en nærmest fejlfri præstation, og det skabte løbende mere og mere frustration på den anden side af nettet. Første sæt blev vundet med hele 21-10, og selvom det blev mere tæt i andet, havde man hele tiden fornemmelse af fuld kontrol med kampen fra Ipsen, der også vandt det med 21-17, under store ovationer fra den fint besøgte Farum Arena.

Det var en af dagens to bedste Værløse præstationer. Den anden kom i aftenens flotteste kamp, som var herredoublen, hvor Anders Kristiansen og Rasmus Mangor mødte Mads Conrad og Mads Kolding. Efter to gode og afvekslende sæt, som gik med et til hver side, begyndte Skovshovedholdet som helhed at blive rigtigt pressede, da Anders og Rasmus spilledes sig frem til to matchbolde - samtidig med at damedoublen havde første sæt på den anden bane.

Men på 20-18 reddede Mads Conrad på utrolig vis den første matchbold, og dernæst spillede han tre fantastiske bolde, så han og Mads Kolding alligevel endte med at vinde herredoublen. Samtidig gik den afsluttende damedouble i tre sæt. Og desværre var tendensen, at Skovshoveds Mette Vischovic og Anne Skelbæk mere og mere styrede begivenhederne overfor Maria Helsbøl og Julie Finne-Ipsen. Mod slutningen blev Værløseparret sat helt til vægs og tabte 14-21. Og dermed sikrede Skovshoved sig 4-2 sejren.

Eliteformand Anders Nielsen var noget ærgerlig bagefter. ”Som specielt Ipsen og herredoublen leverer i dag, så synes jeg vi skal have mindst det ene point i denne kamp. Jeg ved godt, at det ikke havde gjort nogen forsket i tabellen, men vi stod altså med en gylden chance for at slå et tophold i stærkeste opstilling. Og vi havde fortjent mere i dag”.


Mellemspillet er nu afsluttet, og fra nu af er alle kampe knald eller fald. For Værløseholdet venter et brag af en kvartfinale på hjemmebane mod Greve. ”Den kamp ser jeg rigtig meget frem til. Vi havde en meget spændende dyst i grundspillet, hvor vi jo vandt med 21-18 i Golden Set, og jeg tror vi får en uhyre intens kamp med rigtig, rigtig mange mennesker på tilskuerpladserne. Så det bliver en super badminton-oplevelse”, siger Anders, der allerede så småt er i gang med forberedelserne.

Kampen spilles 18. eller 19. marts.





Copyright Værløse Badminton


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?