Strålende sejr over Århus

04-10-2013 16:44 |  Værløse Badminton |  Værløse Badminton
Værløses ligamandskab fik tirsdag aften en meget flot og tiltrængt sejr på 4-2 over AB Århus i en underholdende og meget spændende forestilling i Værløsehallerne.

Det begyndte ellers ikke alt for lovende. Mixdoublen med Thilde Iversen og Rene Mattisson kom stort bagud fra start og fandt i kampens løb aldrig niveauet fra seneste hjemmekamp mod TSS. Og så tabte de i to klare sæt til Rasmus Bonde og Gabriella Stoeva. I sig selv var et nederlag i denne kamp hverken vitalt eller uventet, men da den med spænding imødesete konstellation med Anders Kristiansen og Andrew Ellis heller ikke fik det til at køre i første sæt af herredoublen som blev tabt, begyndte man at blive lidt bekymret.

Men herfra stod menuen på lutter gode VB-præstationer og adskillige højdramatiske kampe. Den første af disse udspillede sig i 1. herresingle, hvor Mikkel Mikkelsen og Flemming Quach gav hinanden og tilskuerne en nærmest episk duel, hvor alle tre sæt gik i ombolde. I første var Mikkel bagud mod slutningen og nede med sætbold, men fik alligevel udlignet til 20-20 og vandt siden 22-20. I andet sæt så han ud til at være i kontrol, men først forsvandt en 9-4 føring, og siden missede han hele tre matchbolde ved 20-17 for siden at tabe sættet 23-21. Og dramaet blev fuldført i et tredje sæt, hvor Mikkel var lige ved at miste grebet ved 12-15, men siden alligevel nåede først på 20. Her missede han endnu en matchbold, men på den 5. af slagsen hev han kampen i land med 22-20 under stormende bifald.

Alt imens dette drama udspillede sig, var der også kommet skred i tingene på den anden bane. Anders og Ellis havde fundet melodien fra starten af andet sæt, og både dette og tredje bød på attraktiv badminton i højt tempo, med Værløseduoen som de toneangivende. Sejren blev sikker, om end cifrene 21-12 og 21-14 var lidt voldsomme, for udspilning var der ikke tale om. Det var der til gengæld i damedoublen, hvor Tine Baun og Camilla Sørensen uden at være det mindste pressede vandt med 21-10 og 21-11.

Hermed var Værløse på 3-1. Og Anna Thea Madsen fortsatte hjemmeholdets momentum ved at tage første sæt mod Line Kjærsfeldt i et fremragende første sæt. Det var lidt synd at denne præstation næsten ”druknede” i afslutningen på Mikkels single. Men AT fik lov at vise repetoiret i de to næste sæt også, og ved 14-7 i tredje begyndte tegningen til en kolossal triumf at vise sig. Men så blev der sat damp på ovre på Århussiden, Kjærsfeldt udlignede til 14-14, og selvom AT gjorde sit bedste for at hænge på, måtte hun i sidste ende se sig slået med 21-17.

Men den flotte indsats var symptomatisk for Værløsesinglerne, og Kasper Ipsen satte trumfen på i endnu et drama mod Kasper Dinesen, hvor begge sæt bød på afsindigt lange dueller og også blev afgjort med mindst mulig margin. Ingen ville give sig, og begge spillere hentede umulige bolde, men i sidste ende kunne Ipsen notere sig for sejren på 21-19 og 22-20.

Tre points rykker enormt i den ende af tabellen hvor vi lige nu befinder os. Men lige så meget var det selve indsatsen der gav troen på, at vi godt kan klare os væk de kedelige pladser – hvis vi kan fortsætte på denne vis.



Copyright Værløse Badminton


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?