3 points i to gange Golden Set

08-11-2013 11:06 |  Værløse Badminton |  Værløse Badminton
Ugens to kampe i Badmintonligaen mod hhv. Vendsyssel og Solrød blev begge meget tætte og udløste i alt 3 points til Værløse efter to afgørelser i Golden Set.


Triumfen i Nordjylland.

Tirsdag aften var vi en ”smuttur” i Frederikshavn, hvor vi tidligere har haft mange gode kampe mod Vendsyssel. Kampen blev en smule atypisk, idet resultatet ret beset var bedre end den samlede holdpræstation måske berettigede til. Men et par toppræstationer på nogle helt afgørende positioner blev altafgørende for kampens udfald.

Den første af disse stod Mai Surrow for i mixen med Anders Kristiansen, hvor hun leverede en nærmest perfekt kamp og mere end matchede Vednsyssels ellers ubesejrede amerikanske islæt, Eva Lee, oppe ved nettet. Det blev udslagsgivende i en kamp, hvor vi flere gange var pressede, bl.a. ved 12-15 i andet sæt efter at have tabt første. Men Anders og Mai fik vendt det og vandt 21-14. De to andre doubler gik efter bogen, idet Tine Baun og Camilla Sørensen var overlegne i damedoublen, mens herredoublen med Jeppe Ludvigsen og Rene Mattisson ikke kunne stille meget op.

I singlerne havde hverken Anna Thea Madsen i damesinglen eller Kasper Ipsen i 2. herresingle nogen stor dag, og de blev slået i hhv. tre og to sæt. Men i 1. herresingle trådte dagens anden nøgleperson i VB-trøjen frem, idet Mikkel Mikkelsen leverede en fantastisk kamp og vandt over den stærke hollænder Eric Pang med 22-20 i tredje sæt efter at have overlevet en enkelt matchbold.

I Golden Set kom Anders og Mai på banen igen i mixen, og selvom VEB forstærkede deres kontellation med Durkinjak, var det alligevel Værløseduoen der trak det længste strå, vandt 21-19 og dermed sikrede 4-3 sejren.



Godkendt point mod Solrød.

Torsdagens hjemmekamp mod Solrød blev næsten lige så spændende. Bag ordet ”næsten” gemmer sig det faktum, at selvom det blev Golden Set, så var det reelt kun i herresinglerne, at der var tvivl om udfaldet.

Det betyder dog ikke, at alle kampe gik som forventet, tværtimod. Anders Kristiansen og Mai Surrow vandt overraskende sikkert over Theis Christiansen og Maria Helsbøl, og endnu mere overraskende var Anna Theas udradering af Sandra Maria Jensen i damesinglen, hvor Solrød ellers var favoritter. Samme situation, men med omvendt fortegn, fik man i damedoublen, hvor ikke mange havde gættet på at Tine Baun og Camilla Sørensen ikke bare tabte, men faktisk fik én på go’da’en af Lena Grebak og Joan Christiansen. Og da Solrød så, mere efter bogen, vandt herredoublen sikkert, var kampen lige inden herresinglerne.

Disse gik begge i tre sæt, og ikke helt overraskende fik holdene én hver. Mikkel Mikkelsen kæmpede bravt mod Emil Holst i en til tider flot spillet kamp, men i sidste ende var det ikke nok. Det var det til gengæld for Kasper Ipsen, som nok var spået en lidt mere sikker gevinst end de 21-18 i tredje sæt, som endte med at blive slutresultatet,

I Goden Set blev der spillet damedouble, og i forhold til den ordinære kamp forstærkede Solrød sig yderligere med Maria Helsbøl, som også til daglig spiller sammen med Lena Grebak i Danmarks 3. bedste damedouble. Det lignede på baggrund af Tine og Camillas klare nederlag i ordinær kamp en svær omgang, og det blev det også. Efter en rimelig start, løb Helsbøl og Grebak af sted med en 11-5 føring, og herfra var der aldrig tvivl om udfaldet, som blev 21-11, og dermed en 4-3 sejr til Solrød



Copyright Værløse Badminton


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?