Optimer din træning med den rette kost og ernæring

01-10-2018 13:47 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
Der kan være mange gode grunde til at træne. Måske gør man det, fordi man nyder sporten og samværet med andre, fordi man ønsker at komme i bedre form, eller måske fordi man har en ambition om, at blive Danmarks nye badminton håb.
 
Uanset hvad, så står det højt på de flestes ønskeliste at have en god træning, hvor man præsterer det bedste man kan, og føler at man konstant udvikler sig. Med den rigtige kost, og forskellige kosttilskud, er man godt på vej.

Vejen frem er den rette kost
Det er ikke ligegyldigt, hvad man spiser, når man ønsker at optimere træningen. Vi har alle forskellige kroppe, og alt efter hvad man ønsker at opnå bør kosten tilpasses herefter. Hvis formålet f.eks. er at tabe sig, skal man spise efter dette, men hvis man til gengæld ønsker at få muskelmassen til at vokse, er det en anden tilgangsvinkel, der bør være til madindtag, samt de mængder og fødevarer, der indtages.
 
Hvis man ønsker gode og holdbare resultater er det ikke en god idé at bruge de mange lynkure, hvor man f.eks. hurtigt taber flere kilo, for ofte tager man dem lige så hurtigt på igen, når man går tilbage til de gamle madvaner. Det bedste er at foretage en kostomlægning, hvor dårlige vaner bliver udskiftet med nye, og hvor der er plads til at leve, samtidig med at man spiser sundt. Det er en god idé at kontakte en professionel diætist eller kostvejleder, som kan lægge en personaliseret plan, der passer til de behov man har.

Proteinpulver for ekstra ydeevne og energi til træning
Vil man have ekstra energi og ydeevne til kampen, så kan det også være en god idé at bruge forskellige kosttilskud. Det er ikke et krav, men kan være med til at give hurtigere resultater, og gøre livet en smule nemmere. Et af de mest brugte kosttilskud er proteinpulver, som hjælper med at opbygge muskelmasse. Det kan være svært at få opfyldt ens behov for protein, når man træner, udelukkende gennem kosten, og derfor bruger mange pulveret som et supplement. Enten i form at en proteinshake eller en proteinbar. Formatet gør også, at det er en nem og hurtig snack, man kan have med når man er på farten.
 
Der findes flere forskellige typer af proteinpulver, hvor den mest anvendte er valleprotein (eller på engelsk Whey protein). Det er hurtigt optagende, hvilket betyder at kroppen indtager det forholdsvist hurtigt efter indtagelse. Proteinpulver anvendes altså, hvis man ønsker at opbygge muskelmasse, og/eller samtidig tabe fedt. Når man først har opbygget muskelmasse, vil forbrændingen blive højere, og jo højere forbrænding desto mere fedt taber man.
 
Find proteinpulver her hos Bodylab, hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med det, og optimere din træning og dine kampe. Det er dog vigtigt at slå fast, at proteinpulver ikke er et krav, tværtimod er det et supplement til sund kost, og den rette ernæring, som i sidste ende vil være altafgørende for gode resultater.





 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?