Kombiner badminton med rundrejse og oplevelser

25-01-2019 09:52 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
Hvis ud har spillet badminton i længere tid, på de samme baner hertil de samme modstandere, så kan man med tiden godt få en trang til at komme ud og prøve kræfterne af med nye spillemuligheder i udlandet.
I dette tilfælde kan steder som Sydøstasien være helt optimalt, i sær hvis du gerne vil kombinere badminton med rejser og oplevelse.

Tag til et land hvor de går op i det
Hvis man er gået lidt i stå i sin hverdag, eller man blot har en meget stresset hverdag, så kan en rejse til udlandet gøre absolutte underværker.
I Sydøstasien, har de helt fantastisk vejr – hertil er landene spækket med både vidunderlige seværdigheder men også dejlige kulturer.
Hvis man gerne vil til udlandet og prøve kræfter med badminton svinget, så er Sydøstasien en af de absolut bedste valg. Man kan i mange af landene se, at sporten er i langt højere grad er præget af engagement.
Badminton er nemlig i mangle lande i Sydøstasien den mest udbredte folkesport, det gør regionen til en klart for spiller hvis man gerne vil prøve badminton under helt nye standarder.

Badminton er din billet til inderkredsene
I Asien kan det være svært, at finde rundt hertil finde de bedste steder uden en lokal. Det kan nemlig for mange være meget svært uden sproget, især hvis man så heller ikke kender kulturen der er i landet.
Badminton er i mange af landene en så udbredt sport, at de bonder med dig lige så snart de ser dig på banen. Hertil kan du bide dig sikker på, at hvis du spiller på deres baner så er der uden tvivl nogle af de lokale der siger hej og inviterer dig på en gang lokal specialitet.

Tag en længere tur end du er vant til
Hvis rejsen står til Asien, bør du altid tage længere fri fra arbejde. Der er en del ting man burde opleve når man først er taget til Asien, hertil flere destinationer som er oplagte hvis man har pakket taskerne imod Asien.
Vi har samlet en lille guide til tre destinationer som er oplagte hvis man gerne vil have en ordentlig en på opleveren mens man får spillet en masse badminton.

Sri Lanka
Man kan f.eks. tage en rejse igennem Sri Lanka, det er en uimodståelig ø som ligger i den sydlige del af Asien. Du kan her komme ind til en helt anderledes kultur. 
Sri Lanka byder på uimodståelige ruiner, interessant historie, hertil smuk- vild og skøn natur. Hertil kommer deres endeløse badestrande.
I Sri Lanka har de en del muligheder for badminton, der er en del baner at finde i landet hertil engagererede spillere samt amatør spillere at finde på banerne.

Thailand
Hvis du vil rejse videre fra Sri Lanka, kan du med fordel tage til Thailand. 
Thailand er kendt for deres populære rejsedestinationer, der er mulighed for både badeferie og kulturelle oplevelser.
I Thailand som ligger i Sydøstasien mellem Myanmar og Cambodia, kan du komme på en masse forskellige øhop-ture, hertil har du mulighed for rundrejser igennem Thailand. Thailands badmintonspil er stadig under udvikling, deres spil er i hurtig vækst men der går stadig noget tid før det er fuldkommen standardiseret.
Man kan dog finde nogle enestående baner i Thailand, her bliver man uden tvivl taget imod med et stort smil. Hertil har de en del erfarende spillere på banen da det primært er den lidt højere klasse der spiller badminton på banerne i Thailand.

Vietnam
Hvis man gerne vil have den ultimative tur igennem Sydøstasien, kan med fordel tage videre fra Thailand og slutte af med Vietnam. Der er en del badmintonklubber som ligger i byen Ho Chi Minh i Vietnam, de er åbne og især overfor turister med fælles interesse.
Hvis man beslutter sig for en rundrejse der inkluderer Vietnam, kan man med fordel udnytte landets enestående turist attraktioner og formidable madkulturer.
Man kan få helt unikke retter serveret i Vietnam, retter som man ikke ser andre steder.
Men de kulturelle steder der er i Vietnam, er også helt enestående.
Man kan bl.a. komme igennem de oldgamle tunneller der er i Ho chi Minh, man kan med guide komme på både morgen- eller eftermiddagsture blive guidet igennem tunnellerne.
Derudover er der også rig med museer og andre historiske seværdigheder.

Økonomi
At være nede i Sydøstasien er ikke meget dyrt, dog koster flybilletterne en del for at komme derned, især hvis man vil flyve imellem de tre destinationer.
Man kan med fordel overveje et mindre lån hvis man ikke har sparet nok samme til turen. Her kan man med fordel gå ind på laanekassen.dk. Inde på siden kan de se de forskellige lån der er til rådighed, du kan hertil få et bedre indblik i hvilket af de forskellige lån der passer dig bedst. 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?