5 ideer til spændende ting du kan lave i din påskeferie

01-03-2019 11:09 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
Glæder du dig også til, at det bliver påske, så du kan få et break fra hverdagens stress og jag? Så er det heldigt, at der nu ikke er så lang tid til. Sidder du dog stadig og overvejer, hvad du egentlig skal bruge din påskeferie på? - Så frygt ej, herunder kan du læse 5 gode ideer til, hvad du (og din familie) kan bruge denne påskeferie på…

Hvem er den bedste badmintonspiller i din familie? – afhold en turnering. 
Nu er det jo ikke et fodbold- eller håndboldmagasin du læser, det er Badmintonpeople. Derfor vil vi selvfølgelig som det første, opfordrer dig til at tage ud og spille noget badminton i din påskeferie. Hvis du er hurtig, så er der stadig en masse turneringer i mange forskellige byer i Danmark, som du kan nå at tilmelde dig til. Hvis dette ikke har nogen interesse, kan du jo også selv leje en hal og afholde en badminton turnering for hele familien i stedet. 

Tag hele familien med i sommerhus
En anden ide til hvad I kan bruge jeres påskeferie på, er at leje eller låne et sommerhus. Tag på påskeferie i et sommerhus med hele familien. Her kan I slappe af, hygge jer, spille brætspil og ellers bare være sammen med hinanden, uden at I behøver at tænke på hverdagens stress og jag. 
Her kan I, hvis I ikke selv ejer et sommerhus, prøve at spørge om der er nogle i jeres netværk, som ikke skal bruge deres sommerhus i påsken, og som I måske kan låne et sommerhus af. Hvis dette ikke er muligt, så findes der stadig nogle sommerhuse på forskellige lejeportaler, som I kan prøve at leje. Her gælder det dog om ikke at være kræsen, da størstedelen af de danske sommerhuse, nok allerede er lejet ud. 
Så hvis I er interesserede i at leje et sommerhus, så skal I skynde jer ind på Google, og undersøge alle sommerhusudlejningsportalerne om de har nogle sommerhuse tilbage. 

Brug lidt tid på at overraske din kæreste 
Du kan også bruge denne påskeferie på at være lidt sød ved din bedre halvdel. Her findes der mange forskellige muligheder for, hvad du kan gøre for at forkæle ham eller hende. 
Du kan f.eks. lave en lækker middag med alle din kærestes livretter, du kan lave stuen eller soveværelset om til en massageklinik og give din partner en god omgang massage. Du kan få meget mere inspiration her.
Uanset hvad du vælger at gøre for din kæreste, så vil han/hun med garanti blive utrolig glad for dig.

Glem ikke dig selv – du skal da også have lidt selvforkælelse
Når du har overrasket kæresten, så må du ikke glemme dig selv. Husk også i denne påskeferie at bruge lidt tid på at give dig selv lidt selvforkælelse. Få gjort nogle af alle de ting, som du ikke har tid til i hverdagen. Du kan f.eks. tage et langt bad og bagefter give dit ansigt en ordentlig omgang med forskellige plejemidler, tage et smut til frisøren eller barbaren og få den helt store tur, eller blot selv give dig selv en ordentlig barbering. 
Hvis du som mand, mangler produkter til at pleje og forkæle dig selv, så tag et kig på Made4Men. De har et hav at lækre produkter, når det kommer til at pleje dig selv.

Afhold en påskefrokost
Den sidste ide som vi vil komme med, er at du kan afholde en påskefrokost for enten din familie eller dine venner. En påskefrokost er en af de hyggeligste og sjoveste traditioner vi har her i Danmark. Det kan dog godt kræve en masse hvis du skal stå for det hele selv. Det kan derfor være en god ide, hvis du, når du planlægger jeres påskefrokost, uddelegere nogle af alle de forskellige retter som skal laves, til nogle af de gæster som skal komme. 

På denne måde er der ikke kun en person som skal stå for hele gildet. 
Vi håber at du har fået et par ideer til hvad du og din familie kan bruge jeres påskeferie på, og så er der kun tilbage at sige – Ha’ en rigtig god påske! 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?