Dekoration til hjemmet

29-03-2019 13:43 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
Står du i en situation, hvor du skal dekorere dit hjem? Så har du fundet den helt rette artikel. At indrette og dekorere et hjem er en krævende, men sjov og spændende opgave. Der er mange ting der skal gå op i en højere enhed, og din personlighed skal gerne afspejle sig i indretningen. Så kan du nemmere føle dig hjemme og godt tilpas i din bolig. Når du skal dekorere dit hjem, er der rigtig mange steder du kan tage fat. Du kan starte med at skifte møbler ud, men du kan også vælge at holde dig til de mindre ting såsom plakater, planter og nipsting.  

Plakater
En nem måde at få dit hjem til at se nyt og indbydende ud, er ved at dekorere dine vægge med flotte plakater. Når du skal vælge plakater, er det vigtigt, at du finder en plakat som passer til både dig og resten af rummets indretning. Du kan finde mange flotte plakater på Wallstickerland. Her findes både sjove, romantiske, børnevenlige og motiverende plakater. Om du skal finde en plakat til kontoret, soveværelset eller stuen, kan du med garanti finde plakater som passer til dig på Wallstickerland. Når du vælger plakater, er det altid en god idé at gå efter personlige plakater. At du er badmintonspiller kan du udtrykke ved hjælp af en flot plakat. Så ved alle der besøger dig, hvem du er og hvad du står for og du kan selv føle dig godt tilpas i dit hjem. 

Planter
En ofte overset, men yderst vigtig del af indretningen af dit hjem er planter. Planter giver liv og velvære hvorend de står. Du vil ofte blive overrasket over, hvor stor en forskel det gør, at planter er en del af dit rum. Du kan finde mange flotte planter, ved at tage en tur i plantecenter. Her kan du blive inspireret og du kan spørge medarbejderne i plantecentret om hjælp. De er altid klar til at give et tip eller to. Kaktusser er en fantastisk stueplante, som ikke kræver den store pasning. De skal kun vandes hver anden uge eller sjældnere og de skal stå i helt tør jord. Vil du give dit hjem ekstra liv, kan du købe blomster. De frisker hele rummet op, og du kan købe blomster som i farverne passer til resten af husets indretning. 

Nips- og pynteting
Når du indretter dit hjem kan du med fordel indrette det med nips- og pynteting. Nips kan give dit hjem en fantastisk makeover og skabe en god stemning. Der findes meget forskelligt nips- og pynteting at vælge imellem - lysestager, figurer, kasser, kurve, vaser, lamper, hylder og meget andet. Det vigtigste er, at du finder nips som passer til dig og din stil. Du kan købe nips i de fleste forretninger, men det bedste og mest personlige nips, er det du har medbragt fra ferier i form af souvenirs. Souvenirs er unikke og giver dig mulighed for at vise din personlighed samtidig med at du kan kigge tilbage på gode minder.

Tips til dekoration 
Når du skal dekorere og indrette er der mange ting du skal være opmærksom på. Det vigtigste er at indrette og dekorere personligt. Det er fedt at følge modetrends, men vær sikker på, at du har dig selv med i indretningen. Moden skifter, men det gør din personlige smag ikke. Når du indretter skal du også passe på med at “overdekorere”. Det kendte udtryk “Less is more” som oversat betyder “Mindre er bedst” gør sig gældende. Hvis du tilføjer for meget dekoration, kan dit rum hurtigt komme til at se rodet og uorganiseret ud. Hvis du har mange ting kan du med fordel finde nogle flotte kasser og putte tingene heri. Så kan du altid skifte mellem dit yndlingsnips engang imellem.






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?