5 sjove aktiviteter I kan lave i haven

01-04-2019 10:18 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
Nu er påsken snart over os, hvilket for de fleste betyder påskefrokost og hygge med familie og venner. Hvis vi er heldige, så vil solen også komme frem, så vi kan lave nogle sjove lege og aktiviteter i haven. Læs her om 5 super sjove aktiviteter, som I eller jeres børn kan lave i haven, til jeres påskefrokost. 

Badminton
Deltagere: 2-4 personer
Redskaber: Ketchere og fjerbolde (evt. badmintonnet)
Nu er det jo Badminton People du læser, så den første aktivitet er selvfølgelig badminton. Brug dagen på at spille badminton i haven, her behøver blot nogle ketchere og nogle fjerbolde. I kan også, hvis I altså har et, bruge et badmintonnet, som I kan sætte op i haven, men dette behøves ikke. 
I kan sagtens spille badminton uden et net, ved blot at skyde bolden frem og tilbage til hinanden. 

Fodbold
Deltagere: 1-99 personer
Redskaber: Fodbold og eventuelt nogle mål
I kan selvfølgelig også vise, hvem der er den bedste Messi eller Ronaldo, ved at spille en omgang fodbold. Til dette behøver I blot en fodbold, og alle kan være med. Hvis ikke I har nogle fodboldmål, kan I jo altid lægge nogle sko, trøjer eller andet, som skal vise hvor målene er. 
Køb noget lækkert tøj til forårsgarderoben
Når nu solen er begyndt at komme frem, så må det også være på tide, at du finde noget nyt tøj til forårsgarderoben. Prøv eventuelt at tjekke den helt nye forårskollektion fra Online Mode ud. Du kan se den på online-mode.dk

Kongespil
Deltagere: 2-10 personer
Redskaber: Et sæt kongespil
Endnu en super sjov aktivitet som I kan spille til påskefrokosten, er kongespillet. De fleste ved godt i dag hvad kongespillet er, men til dem som ikke ved det, så er kongespillet det spil, hvor man opstiller en masse træklodser, for at på skift i hold at skulle vælte dem. 
Det hold som først vælter alle modstandernes træklodser og kongen har vundet. 

Frisbee
Deltagere: 2-10 personer
Redskaber: Frisbee
En klassiker som de fleste også kender, men som stadig er super sjov. Er den flyvende tallerken, som går under navnet frisbee. Med en frisbee og lidt plads i haven, kan I helt sikkert få et par timer til at gå med en masse sjove lege. Med en frisbee er mulighederne for hvad I kan spille næsten uendelige. I kan f.eks. blot stå og kaste den frem og tilbage mellem hinanden, spille ’ultimate frisbee’, eller spille noget helt tredje, som I selv finder på. 

Giv forårskuren et ekstra boost med kosttilskud og vitaminer
Hvis du som så mange andre danskere, er i gang med at smide de ekstra kilo på sidebenene, inden det for alvor bliver sommer. Så ved du godt at det er svært at indtage alle de vitaminer og ernæringsstoffer, som du har brug for. Derfor kan det være en god ide, hvis du hver dag tager nogle vitaminer samt nogle kosttilskud, som kan hjælpe dig med at opnå din daglige dosis.
Hvis du er interesseret i at finde kosttilskud og gode vitaminer, så tag et kig på helsebixen.dk

Petanque
Deltagere: 2-6 personer
Redskaber: Et sæt petanque
Den sidste sjove aktivitet som du kan læse om, er det franske spil petanque. Petanque er det spil, hvor det gælder om at kaste ens petanquekugler så tæt på grisen (en lille trækugle) som muligt. Spillet kan både spilles på grus, græs eller jord. 
En kamp spilles typisk af 2 hold, bestående af 1-3 spillere. Er det 1 mod 1, så får hver spiller 3 kugler hver, er det 2 mod 2 så får hver spiller stadig 3 kugler hver, men er det 3 mod 3 så får hver spiller kun 2 kugler hver. 
Ved at læse om alle disse sjove aktiviteter, er I forhåbentlig helt klar til at tage den årlige påskefrokost ud i haven, hvor I kan dyste i nogle af disse. Så må vi alle bare krydse fingre for at vi får godt vejr. 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | Badmintonsiden.dk | LeoVegas SPORT

Delete item?