3 tip til en badmintonspiller

06-06-2019 15:26 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
3 tip til en badmintonspiller
Når du er badmintonspiller, så spiller du oftest 1 mod 1, så du er dit eget hold. Det betyder, at hvis du skal forbedre dit hold, så skal du forbedre dig. Derfor er der i denne guide tre tips til at blive bedre både på og udenfor banen. Du får et tip for at komme i bedre form, så er det mere op til dig, om du vil investere i at kunne løbe, når du har lyst indendørs, eller du vil løbe en rute udenfor, når det er godt vejr. Dertil får du tips omkring, hvordan du finder det næste job, og du får tips til en god nat søvn. 

Løb dig bedre
Det er god at få trænet din kondition, når du er badminton spiller. Når man har en god kondition, så får man også mere overskud til, at tænke og være mere overlegen i den tekniske del af spillet.  Man kan løbe både indendørs og udendørs. Man kan løbe indenfor ved at løbe på løbebånd. Du kan investere i et løbebånd, det gør din træning mere fleksibel, da du kan løbe, når du vil. Disse løbebånd er dog forholdsvis dyre, så derfor er det en forholdsvis stor investering. Du kan dog løbe en del billigere, hvis du bare tager dit løbetøj på, dog skal du måske lige have en rute du løber efter. Derudover skal vejrforholdene også være forholdsvis gode, man kan selvfølgelig også løbe i regn, det er bare sjældent, der er mange der tager ud, og løber når det er dårligt vejr. Derfor er udendørsløb ikke lige så fleksibelt som at løbe indenfor. 

Et job ved siden af badminton
Victor Axelsen er den badmintonspiller, som tjener flest penge i Danmark. Hvor han tjener lidt over en million om året. Det er dog de færreste, der tjener den slags penge. De fleste som spiller badmintonspillere, spiller derfor i fritiden ved siden af deres studie eller deres fuldtidsjob. Når man skal ud og, at finde et job så kræver det, at man finder det eller de jobs, som man gerne vil søge. Det kan allerede godt tage forholdsvis lang tid. Dernæst skal man lave udarbejde en ansøgning. I ansøgningen skal der gerne stå, noget om hvad der motivere dig, og hvorfor du er den rigtige til jobbet. Dertil er det en god idé at skrive hvad du har arbejdet med i de tidligere jobs for, at få de kompetencer der skal til for at varetage det nye job. Dernæst skal du udarbejde et CV. Det er godt at have en grafisk skabelon til både dit CV og din ansøgning, for skabelonen giver en rød tråd mellem ansøgningen og CV’et. Derudover give det en god struktur til CV’et og ansøgningen, da der i skabelonen er en struktur, som man kan arbejde ud fra. Skabelonen er også et godt værktøj, som hjælper på at din ansøgning skiller sig ud via det grafiske i ansøgningen. 
Hvis du har brug for mere rådgivning i forhold til din karrierer, eller brug for at hjælp med ansøgningen eller CV’et, så kan du kontakte Konsulenthuset Ballisager.

Vigtigt med en god nats søvn 
Efter en dag med arbejde og badminton træning, så er man ret træt om aftenen, og der er ikke noget bedre end en god nats søvn. Den bedste følelse er når man er træt, og så kommer hjem til en seng, hvor der er nyt sengetøj på, specielt hvis det er noget lækkert sengetøj. Du kan finde lækkert nyt sengetøj hos Georg Jensen Damask.

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til at få det bedste ud af tiden udenfor badmintonbanen, du kan præstere bedre på banen, så du blive en enmandshær. 



 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?