Vær opmærksom på din krop

27-11-2019 15:59 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
Dette er sponsoreret indhold

Det er vigtigt, vi altid lytter på vores krop i dagligdagen. Det kan dog være ekstra vigtigt at lytte til den, når vi dyrker motion. Når vi dyrker motion, presser vi vores krop mere, end vi plejer. Hertil er det en god idé at tage visse forbehold til lige præcis din krop. Er du opmærksom på dette, kan du lettere få det optimale ud af din hverdag. Er din krop for eksempel bygget til at have platfod, anbefales det, at du køber platfod indlæg, så du kan bevæge dine fødder helt optimalt - om du så er på arbejde, er derhjemme eller er ude at dyrke motion.  

Hvad vil det sige at være platfodet?
Med platfod, vil din generelle dagligdag blive nemmere, hvis du gør dit, for at forebygge dette. Har du netop platfod, kan dette volde mange smerter. 

At være platfodet betyder, man har en ankel - eller to - som ruller indad. Dette gør, at svangen under foden flader ud, samt forfoden drejer udad. Gør du ikke noget for at forebygge din platfodethed, vil det med tiden kun blive værre og volde dig flere smerter. Disse smerter omtaler folk, der er platfodet, som følelsen af smerter under foden som gør, man ikke kan stå normalt. 

Generelt opdeler man det at have platfod i mobile platfødder og rigide platfødder. Mobile platfødder vil sige, du ikke som sådan oplever smerter, hvorimod rigide platfødder giver de helt klare symptomer, hvor du føler meget smerte. 

Forebyg platfod
Det er meget individuelt i hvilket omfang, man er platfodet. Der findes dog flere løsninger for hvordan, det kan modvirkes. Hos Senzone har du mulighed for at købe såler til dine sko, der passer til platfod - platfodindlæg. Dette er en sål, som modvirker en sunken svang. Sålen gør det, at din fod holdes i en optimal position. Det kan dermed varmt anbefales at investere i en sådan sål, hvis du er begyndt at føle smerter i dine fødder. 

Udover, du kan købe et platfodindlæg, kan du også få shockwave. Shockwave er en behandlingsmetode, der i en kombination med indlægssåler og k-laser behandler hælspore. Herudover er laserbehandling også en løsning. Her trænger en K4-laser sine stråler helt ind i huden, musklerne og vævet. Sammen med både indlægssåler og shockwave er dette en effektiv behandling. 

Er du dog slemt ramt af platfod, kan det være, at den sidste udvej er en operation. Er du fyldt op med smerter og føler hverken, du kan det ene eller andet grundet smerter i fødderne, kan dette være den sidste løsning. Det er ikke længe, det har været muligt at blive opereret for platfod. Tidligere fandtes det ikke, og derfor var fysioterapi den eneste løsning. Det vil dermed også sige, at operation bør være den sidste løsning, da der findes mange øvelser og hjælpemidler til at forebygge de smerter, du har som platfodet.

Vær dermed opmærksom på, hvad din krop fortæller dig i din dagligdag, så du kan passe godt på den. Det er vigtigt at forebygge de smerter og skader, der kan komme, hvis vi ignorere vores krops signaler. 






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?