Danisa Danmark Open 2020

05-02-2020 12:49 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
Danisa Danmark Open 2020 nærmer sig. Hos Unibet kan man få Unibet Velkomstbonus og vinde mere på betting på badminton. Det er her du også kan spille på de smalle sportsgrene. Badminton er ellers stort – i Danmark og i Asien. Herhjemme har vi store traditioner og når vi rejser rundt i de asiatiske lande kender de koryfæer som Morten Frost og Lene Køppen. Derfor har det også været naturligt at Danmark var en del af det internationale badminton miljø og havde vores store turnering. Hvor det hele startede med Danish Open er det nu endt op med en virekelig prestige fyldt turnering – Danisa Danmark Open. Alene sidste år var den samlede præmiesum på 600.000 gode amerikanske US dollars eller et godt stykke over 4 millioner. Det er en pæn del fro badminton, hvor man som professionel for ikke så langt tilbage i tiden måtte have en deltidsjob, for at få tingene til at hænge sammen. Danisa Open 2019 var i Odense Idrætspark, hvor der virkelig var skabt en ramme for intense badminton oplevelser. For en del af konceptet omkring turnering er at publikum er tæt på kampen og kan mærke suset og intensiteten. Derfor er Danisa Open en af de helt store begivenheder på dansk grund, som er populær herhjemme og blandt badminton gale nationer som Kina og Indonesien.

Badminton sportens store stjerner
Der var da også fyldt godt op på sæderne i Odense Idrætspark, da de største stjerne fra hele verden og ikke mindst herhjemmefra spillede sig ud. For Danmark har stadig spillere, der altid vil være favoritter i de store badmintonturneringer – lige fra All England til VM og de store serier, som Danisa Open er en del af. Derfor bestod favoritfeltet af blandt andet Victor Axelsson og Kento Momota. Det var med danske håbet at netop Axelsson kunne gå hele vejen, men det blev som bekendt Momota, der igen – kunne man fristes til at sige – der tog trofæet efter en medrivende finale. Men efter et nyligt trafikuheld er spændende om Momota kommer lige så stærkt tilbage til 2020. Men det er også primært de danske badminton stjerner der er på banen og bliver set ved Danisa Open. Her er vi godt repræsenteret. Udover Victor Axelsson er der både Anders Antonsen og Jan E. Jørgensen på herresiden. De er suppleret af Hans-Kristian Vittinghus og Rasmus Gemke, der har vist gode takter og er up and coming. I det hele taget har og er Danmark altid godt repræsenteret når det gælder herresingle. De følger en lang dansk tradition med Morten Frost, Poul Erik Høyer, Flemming Delfs og naturligvis Svend Pri. Der blev grundlagt et fundament og en tradition, der er så stærkt vi som lille nation stadig kan hamle op med Kina og Indonesien.

Danmarks stærke kvinder i badminton
I damesingle er vi også godt med. Der er stjernerne ikke lige så mange. Men i Lene Køppens og ikke mindst Camilla Martins fodspor kommer Mia Blichfeldt og Line Kjærsfeldt. De gør det godt internationalt og vi venter stadig på det helt store gennembrud. Måske kommer det til Danisa Open 2020. Der er kvinderne suppleret med stærk double med Maiken Fruergaard og Sara Thygesen, der længe har været helt med og sagtens kan blande sig i toppen. Sara Thygesen er også med i mix hvor hun danner par med Niclas Nøhr.

Herredouble og stærke danskere
Til Danisa Open er der stor tradition for den danske double. Især i Herredouble har Danmark en stærk duo i både Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen. Men det er det tidligere toppar Mathias Boe og Carsten Mogensen der stjæler overskrifterne. For efter at have fyldt præmieskabet var der stor tumult da den måske bedste herredouble gik fra hinanden og stort skænderi i medierne. Nu er de med nye makkere så nu er Boe med  Mads Conrad-Petersen og Mads Kolding med Carsten Mogensen. Det er lidt af en pose der er blevet rystet. Så der er linet op til drama, intensitet og spænding når de bedste danske badminton stjerner løber på banen i Odense i kamp og rigtigt mange præmiepenge. Mod eliten i resten af verden. Så der er lagt op til en kæmpe spænding for de danske badmintonfans, der kan se verdensklasse badminton på dansk grund. 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | Badmintonsiden.dk

Delete item?