Badminton – væddemålstyper tilbydes af bookmakere.

11-03-2021 11:56 |  BadmintonPeople |  CMS Admin
Badminton er en spændende og sjov sport at spille, se og endda vædde på. Det er ikke et lige så stort betting marked som f.eks. fodbold, men det er efterhånden populært i Asien og England. Mange bettors ser et væddemål på Badminton, som værende højest risikabelt på grund af de mange faktorer, der kan ændre på spillet. Heriblandt, temperatur og vindretningen i hallen. Men lige meget hvad, med lidt forskning og disciplin, kan betting i badminton blive indbringende. 

At vædde på badminton kan være udfordrende, men sjovt, underholdene og med lidt potentiale, muligheden for at indbringe profit. Nogle bettors har begynderheld og får profit, mens andre skal arbejde længe og hårdt for at få indbringende teknikker indenfor betting. 

Nogle af de førende ting, der gør Betting i Badminton mere udfordrende, er de små og næsten ligegyldige ting, der så alligevel kan have en stor indflydelse. 

Temperaturen, højde og fugtigheden i en badmintonhal, kan alle have indflydelse på fjerlåsens fart. Det vil sige at give nogle spillere en fordel, mens andre får en ulempe. En hal der generelt har langt til loftet, høj temperatur og fugtighed, gør at fjerlåsen kan nå en højere fart, hvorimod det modsatte sker i en hal med en lav højde, fugtighed og temperatur. En hårdt slående, angrebsorienteret spiller foretrækker naturligvis at skyde til fjerlåsen i en så høj fart som muligt. Inde i en varm badmintonhal er den her slags spillere til fordelen, modsat de mere defensive og tekniske spillere. 

Vindretning: Forestil dig noget så simpelt, som at lade en dør stå åben i en badmintonhal, kan få kæmpe indflydelse på en badminton kamp. En fjerlås vejer kun 5 gram og derfor bliver dens bane påvirket af selv de mindste vindstrømme. 
Selv i fodbold har fodboldbanens tilstand og temperatur, en indflydelse i forhold til resultatet af kampen. 
En respektabel fodbold bettor ville tage til overvejelse, hvordan fodboldsbanens tilstand er, før de placere et væddemål. Samme princip gælder ved badminton, selv ved en højere grad. Badminton er en meget hurtigt spillet sport på mindre baner, opmålt til 6.1 meter brede af 13.4 meter i længde, hvor selv de mindste forandringer kan få en kæmpe indflydelse. 
 
Badmintons betting typer.
Kampens vinder. Et bet der for det meste kun kommer fra en bookmaker. Du kan bet før kampens start, samt i en live-tilstand. 
Vind I sættet. For det meste er live betting disponibel. Vind et sæt. 
Forudsig en korrekt score. Du kan forudse resultaterne 2:0, 2:1, 1:2 og 0:2. 
Samlede points eller kampen i sin helhed (over/under). Live betting er disponibelt. 
Lige og ulige mængder af point i en kamp. For os er dette bet ubrugeligt, men stadig brugbart for bookmakers. Du kan ikke forudsige om kampen vil ende med et lige eller et ulige antal af point. Blind betting. 
Handicap betting for spillere. En meget populær form for betting.
At vinde direkte - på hele turneringsvinderen. Du kan give dit bet før konkurrencens start. Denne slags bets er kategoriseret som et højt odds, men også meget risikofyldt. 
Hvilke af spillerne vil score det næste point i et sæt. 
Sæt en korrekt score. Høje odds i intervallet 11-51.
Forskel mellem point i et sæt. 1-2, 3-5, 6-8, mere end 9 points.
Leder efter 5, 10, 15, 20, 30 points i et sæt. 
 
Råd til Badminton betting. 
Der er to hovedfaktorer som man skal tage til overvejelse, før man vælger at lave betting i Badminton. 

1. Head to head statistikker – når de fleste bookmakers sætter odds i en badminton kamp, så leder de primært efter spillernes stillinger. De fleste bettors gør det samme, men hvis du rent faktisk vil tjene penge fra betting på badminton, så skal du tage tingene til det næste level: Head to head statistikker. Der vil altid været den top rangerede spiller der for hvilken som helst grund, ikke kan vinde over en lavere rangeret spiller. Du bør finde en top 5 spiller, som har spillet 6 gange imod 34-rangerede spillere, og har tabt 5 af de kampe. 
Da bookmakere for det meste afhænger af placeringer, kan sådan nogle kampe give en bestemt værdi. 

2. Turneringens betydning– nogle turneringer og konkurrencer er vigtigere end andre, i systemet over de økonomiske belønninger og rangordning. Det er værd at kigge på vigtigheden af at turneringerne bliver holdt, før du kan placere et bet. 
De turneringer der har mere på spil, vil ofte have de bedste spillere til at konkurrere på deres bedste level. På samme måde i lavere level turneringer, er der sandsynligvis flere forstyrrelser i turneringerne, da topspillerne foretrækker at gemme deres energi til vigtige begivenheder. I badminton er der 7 store begivenheder:
De olympiske lege.
Verdensmesterskaberne. 
Junior verdensmesterskaberne.
Thomas Cup
Uber Cup
Sudirman Cup
Para-Badminton verdensmesterskaberne. 
 
 
3. Analyser nylige begivenheder og individuelle spillere - badminton er ikke en konventionel sport, så du bliver nødt til at lave noget forskning for at være up-to-date med en spillers nyeste form og enhver skaderapport.   
Du vil formentligt ikke få en Tv-dækning hvis den førsteplads rangerede badminton spiller i hele verden, faldt. Derfor er det vigtigt at forblive up-to-date på spillerne, ved at tjekke deres sociale medier, læse badminton magasiner, forums og hjemmesider. 

4. Vælg de bedste odds – de fleste bookmakere giver et bet på de større badminton begivenheder. Som nævnt før, de bookmakere som er afhængige I en spillers rangering, putter et godt og værdifuldt odd ud. Så du bør handle for at sammenligne odds imellem bookmakere, for at finde den bedste værdi til dit bet. En bookmakers odds der er værd at tjekke, er Comeon odds.

5. Brug gratis bets – når du tilmelder dig en ny bookie, bettors er for det bedste budt velkommen et gratis bet tilbud. Du kan putte et bet helt gratis. Dette er en god måde at styrke chancerne for at folk begynder. 
  


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?